Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rakouský bramborový salát
Zapečené brambory se smetanou
Plněné žampióny speciál
Fazolky s vepřovou panenkou
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Pomazánka z "vepřovky"
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem