Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drobenkový tvarohový dort
Mleté maso se špenátem
Dukátové buchtičky
Rebarborové muffiny
Špekáčky na pivě II.
Žemlovka s brusinkami
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Izraelský hummus
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem