Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková lahůdková pomazánka
Salát z červené řepy s křenem
Hrachová polévka - dietní
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Kuřecí játra na olivách a víně
Norský dresing na zeleninové saláty
Svíčková Stroganoff
Rajská omáčka z džusu
Hovězí karabáček na světlém pivu
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek