Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicový krém
Kuřecí barbeque salát
Polévka z jarních cibulek
Rychlá čína
Hrnečková paštika
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Srbská směs (nejen) na topinky
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Krůtí špízy yakitori
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger