Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bleskový fazolový salát
Cukrářská vánočka (mazanec)
Svratecký guláš
Cizrna na italský způsob III.
Plněná sekaná pečeně II.
Kapustová polévka s bramborem
Smažený sýr v těstíčku
Listové řezy s tvarohem
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…