Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kapustou
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Bublanina s rybízem
Vesnické šunkofleky
Plněný bramborák II.
Scones
Rybízový dort s tvarohem
Makové (ořechové) muffiny
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby