Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolový salát univerzál
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Špagety se špenátovým pestem
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Nektarinkový koláč
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Makovky - sladké housky
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Pomazánka se sušenými rajčaty
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki