Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Medové perníčky od babičky
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Zavařená červená paprika
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Orientální mrkvová polévka
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč