Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízová bublanina s krémem
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Bambusové výhonky s tofu
Kuře na pomerančích
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Slaninová vinná klobása na pivu
Boloňské fazole pro vegany
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč