Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Zapečený lilek s parmezánem
Nivovo-česnekoví slimáci
Pribiňáčkové řezy
Rýže s kari na smetaně
Šunkovo-sýrové karbanátky
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Pečená vepřová plec s bramborem
Restované žampiony s bramborami a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest