Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky
Ovocné košíčky II.
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Zdravá tortilla
Jíšková pórková polévka
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Pudinkové pokušení
Čokoládový koláč s blumami
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Rybízový koláč jako od babičky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry