Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Buchty plněné jahodami a tvarohem
Tvarohové řezy trojbarevné
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Celerová pomazánka s česnekem
Cuketová bábovka s ovocem
Rybičková pomazánka
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou