Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z mozzarelly a rajčat
Zapékaná brokolice
Pikantní okurkový salát
Česneková polévka IV.
Domácí veka
Zeleninová česnečka s krutony
Rajčatový salát s cuketou a…
Ovocné želé s mascarpone
Pečené sladké brambory s řepou
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Meruňková marmeláda (džem)
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou