Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské brambory
"Tiramisu" roláda
Grilovaný losos v marinádě
Veganský thajský sójový guláš
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou