Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šafránová omáčka
Zelníky
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Maminčina drožďová pomazánka
Prokládané brambory s cuketou -…
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Domácí houskový knedlík
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki