Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smetanová cibulačka
Velikonoční nádivka
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Srnčí maso na smetaně
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Krůtí na smetaně
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí