Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňačka s klobásou
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Okurková polévka
Vepřový králík pečený na bylinkách
Zapečené brambory se smetanou a…
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Smažený řapíkatý celer
Jahodový džem podle Dity P.
Chili con carne
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem