Čočková polévka s bůčkem
Kuře s bůčkem na žampionech
Bramborovo-vepřové karbanátky s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.
1*
Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří
Telecí perkelt
Kuřecí kousky ala Donald
Bramborové pusinky (1922)
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Masíčko po námořnicku
Esíčka
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Houskový knedlík z domácí pekárny
Kachní prsa a bramborové suflé
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Francouzská cibulačka