Čočková polévka s bůčkem
Kuře s bůčkem na žampionech
Bramborovo-vepřové karbanátky s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.
1*
Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří
Tvarohová buchta tříbarevná
Jablková roláda
Dijonský koláč slaný - z listového…
Zapečený lilek s fetou
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Citronová poleva
Jemná vajíčková pomazánka
Česnekové řízky v těstíčku
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Švestkové knedlíky z bramborového…
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu