Čočková polévka s bůčkem
Kuře s bůčkem na žampionech
Bramborovo-vepřové karbanátky s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.
1*
Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří
Hovězí maso na zázvoru
Kávovo-šlehačková bábovka
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Rychlá buchta s nemletým mákem
Cizrna na italský způsob II.
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Chřestová omeleta
Hovězí sendvič s nakládanými…
Kuřecí satay s arašídovou omáčkou
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci