Z těchto všech ingrediencí, které jsou vypsané v receptu, Láďa Hruška vytvořil celkem tři různé varianty.
2
Začátek je ale pro všechny varianty stejný - je nutné nejprve odřezat z toustového chleba jeho okraje. Chlebíky bez okrajů ztenčíme tlačením a přejížděním válečkem, až skoro na úhlednou placku.
3
Nyní přichází na řadu, vybrat si variantu dle vlastních chutí. Možnosti jsou tři, jak jsem již zmínila.
4
První, sladká varianta - rozválený toastík nejprve namažeme lískooříškovým krémem, přidáme pokrájený banán, a čtvrtky kiwi, které opatrně vložíme mezi banány.
5
Druhá, zeleninová varianta - toastík natřeme taveným sýrem, přidáme mrkev a sýr a třeba i okurku, pokud máme rádi. Jako detail, můžeme ještě posypat sýr pažitkou.
6
Třetí a poslední varianta, pro opravdové labužníky - toastík opět pomažeme, tentokrát pestem a hořčicí, na to poklademe plátky sýra a přidáme i mrkev. Prý i paštika se hodí.
7
No a nyní již postupujeme jak při tvoření "falešného" sushi - prostě to celé zatočíme a rozkrájíme pak na špalíčky.
8
A chuťovka či malá svačinka, klidně i dětem, je na světě :)