Vodka se nalila do mísy, zapálila a hned přiklopila. Pak se nalila do láhve, do ní se vložil sáček čaje a ponechal 3-4 dny louhovat. Po vylouhování jsme přelili do láhve od whisky, které se tenkrát nevyhazovaly, ale sbíraly pro ozdobu :-)
2
**Poznámka:** Čaj - tmavý nebo ranní, tenkrát se prodával jen jeden a bylo na něm napsáno jen Pickwick anglický čaj).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana
|13. 9. 2014 11:58
https://www.caro.cz
K.V.
|4. 12. 2006 14:03
DIKY. ZLEPSILI JSTE MI NALADU.
possum *
|4. 12. 2006 12:44
Tak tohle jsem ted cetla 3 x. Slovy trikrat. Jak recept tak prispevky. Pak mi to doslo! Bozinku, o co ja o vsecko prisla! :-)))
Marie Horáková
|4. 12. 2006 10:45
Airan, to jste mi připomněla , jak jsme v kdysi dávno vyráběli Cinzano z rýže nebo míchali Fernet s limonádou Bitter / byla jedovatě červená a hodně hořká/ a připomínalo nám to Campari.Naštěstí je to pryč.
Airan Novakova
|4. 12. 2006 10:10
S anglicanama jsme se dostali na tema komunisticka obdoby a vypraveli jsme co to obnaselo, vcetne to ze jsme nemohli cestovat, ucit se cizi jazyky poradne (do dnes anglicky neceknu, vse mi musi byt prekladano) a tak dale...Porad kroutili hlavy a az si manel vzpomnel na to jak jsme delali whisky, teprve pak jim doslo jak jsme to meli opravdu tezke:-))) Recept jsem prilozila jen jako zajimavost, zejmena pro mladsi pokoleni.