koření na mleté maso
směs, + na pečené kuře (může být i pikantnější směs - záleží na chuti)
sůl
alobal
Postup přípravy receptu
1
Mleté maso orestujeme na pánvi s kapkou oleje. Okořeníme. Mezitím co se restuje maso, připravíme zeleninovou náplň, která se skládá ze směsi salátů pokrájených na drobné kousky koktejlových rajčátek, která jsme rozkrájeli na čtvrtiny, cibule na půlkolečka a mozzarelu na drobné kousky. Nedochucujeme. Poté na hotové tortilly navrstvíme přiměřené množství směsi masa a zeleninové náplně a pokapeme tatarskou omáčkou. Vznikou torillu zavineme podobným stylem jako palačinku s tím, že spodní konec ohneme, aby nám náplň nevypadla. Takto připravenou kapsu zabalíme nakonec do alobalu, aby zůstala celá a lépe se jedla.