VYzkoušeno k večeři, ale poněvadž jsem neměla játrovou paštiku nahradila jsem pomazánkou "Dračí tousty". Bezva večeře a další tip na využití ztvrdlého chleba.
Fajn ,ale já to dělám trochu jinak:krajíc chleba-i starši-po jedné straně namažeme játr.paštikou a tou nenamazanou osmažíme jako topinku,potřeme potom česnekem a stranu s játr.paštikou namočíme v rošlehaných vejcích a osmažime po této straně.Potom potřeme hořticí,dáme kolečka cibule.Je to rychlá a dobrá večeře
Achjo,koukám,že jsem anonym,já to vedu .o) tak na omluvu přidávám recept na báječný vločkový cukroví..někde tu bude.P.
Jano,to bylo na mě.o) že jsem psala recept a ani se nepodepsala hmm..není tam autor..proto jsem reagovala.Je fakkt,že je celkem jedno,kdo to píše,hlavně,že chutná.
Jano, tobe taky hezky den, je zajimave vedet proc se pokrm jmenuje prave tak:-))
Pavlíno, onmlouvám se - já sem někdy vlezu a když chci jen tak "v rychlosti mrknout", tak se občas zapomenu předem přihlásit, nic zlého tím nemyslím, ani nehodlám být podlý anonoym. A jsem fakt moc ráda že jste ten přdpis připomněla, myslím že stojí za to! (jo a ještě jsem si vzpomněla, proč jsou to topinky Arnošta z Pardubic: protože ho ten pan Hora nebo-li "Péťa vařič"jedl poprvé u studentů na koleji Arnošta z Pardubic. Tak) Díky a hezký den!
Koukám,že tam není podpis..píšu recept poprvé.o) příště se polepším..Recept jsem převzala od rodičů, myslím,že k němu přišli stejně jako Vy,paní Jano.Nyní ho úspěšně vařím své rodině a má velký úspěch..a veřím,že za 30 let bude mít také.Pavlína z Pard.
Také dělávám už vcelku úspěšně pár let. Rychlé, dobré a teplé - s čajem bezva večeře. A víte, že asi tak před 30 lety tenhle recept vyšel v Mladém světě od Petra Hory a později to vydal v knížce "Péťa Vařič? Byla to knížka pro méně zklušené a studenty např,. na kolejích a s málo penězi - kdo máte tuhle knížku ještě doma, zkuste , je tam toho víc!!!Ale za p edpis dík , je skvělý ho připomenout.
Tuto chuťovku znám, je to velká dobrota a k večeři nestačím dělat a než se rodina zasytí, už na mě nic nezbyde.