• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Topinka Arnošta z Pardubic
Napište svůj komentář k receptu

Topinka Arnošta z Pardubic

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Topinka Arnošta z Pardubic
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • vejce
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • chleba
    • čerstvá zelenina na ozdobu, cibule, rajče apod.
    • hořčice
    • olej
    • játrová paštika

Postup přípravy receptu

1
Chléb nakrájíme na plátky (celé, ne půlky) v chlebu vyřízneme střed, na který namažeme játrovou paštiku v silné vrstvě.
2
Okraj - kůrku opečeme na oleji, z jedné strany, otočíme a do otvoru vyklepneme vejce, osolíme, opepříme. Vajíčko necháme srazit a do středu zatlačíme vnitřek namazaný paštikou (paštikou do vajíčka).¨
3
Vajíčko vyteče, chvíli smažíme, pak otočíme a smažíme do zlatova druhou stranu.
4
Topinku ochutíme hořčicí, kečupem, nazdobíme zeleninou. Je to dobrá a celkem rychlá večeře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Pálivá topinka cibulka

Pálivá topinka cibulka

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Svobodová | 21. 10. 2005 19:13

    VYzkoušeno k večeři, ale poněvadž jsem neměla játrovou paštiku nahradila jsem pomazánkou "Dračí tousty". Bezva večeře a další tip na využití ztvrdlého chleba.

  • Regína Prostá | 21. 10. 2005 19:12

    Fajn ,ale já to dělám trochu jinak:krajíc chleba-i starši-po jedné straně namažeme játr.paštikou a tou nenamazanou osmažíme jako topinku,potřeme potom česnekem a stranu s játr.paštikou namočíme v rošlehaných vejcích a osmažime po této straně.Potom potřeme hořticí,dáme kolečka cibule.Je to rychlá a dobrá večeře

  • Pavlína | 21. 10. 2005 14:23

    Achjo,koukám,že jsem anonym,já to vedu .o) tak na omluvu přidávám recept na báječný vločkový cukroví..někde tu bude.P.

  • Anonym | 21. 10. 2005 14:20

    Jano,to bylo na mě.o) že jsem psala recept a ani se nepodepsala hmm..není tam autor..proto jsem reagovala.Je fakkt,že je celkem jedno,kdo to píše,hlavně,že chutná.

  • airan | 21. 10. 2005 13:26

    Jano, tobe taky hezky den, je zajimave vedet proc se pokrm jmenuje prave tak:-))

  • Jana Wernischova | 21. 10. 2005 11:30

    Pavlíno, onmlouvám se - já sem někdy vlezu a když chci jen tak "v rychlosti mrknout", tak se občas zapomenu předem přihlásit, nic zlého tím nemyslím, ani nehodlám být podlý anonoym. A jsem fakt moc ráda že jste ten přdpis připomněla, myslím že stojí za to! (jo a ještě jsem si vzpomněla, proč jsou to topinky Arnošta z Pardubic: protože ho ten pan Hora nebo-li "Péťa vařič"jedl poprvé u studentů na koleji Arnošta z Pardubic. Tak) Díky a hezký den!

  • Pavlína | 20. 10. 2005 19:50

    Koukám,že tam není podpis..píšu recept poprvé.o) příště se polepším..Recept jsem převzala od rodičů, myslím,že k němu přišli stejně jako Vy,paní Jano.Nyní ho úspěšně vařím své rodině a má velký úspěch..a veřím,že za 30 let bude mít také.Pavlína z Pard.

  • Jana | 20. 10. 2005 18:28

    Také dělávám už vcelku úspěšně pár let. Rychlé, dobré a teplé - s čajem bezva večeře. A víte, že asi tak před 30 lety tenhle recept vyšel v Mladém světě od Petra Hory a později to vydal v knížce "Péťa Vařič? Byla to knížka pro méně zklušené a studenty např,. na kolejích a s málo penězi - kdo máte tuhle knížku ještě doma, zkuste , je tam toho víc!!!Ale za p edpis dík , je skvělý ho připomenout.

  • Jana z VM | 20. 10. 2005 12:43

    Tuto chuťovku znám, je to velká dobrota a k večeři nestačím dělat a než se rodina zasytí, už na mě nic nezbyde.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Chlebíčky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Z vajec Uzeniny Svačina Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Chleba Hořčice Játrová paštika Kečup - jemný Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové halušky

Třešňové halušky

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Okurkový salát

Okurkový salát

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

64
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
53
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
39
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
28
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
24
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Topinka Arnošta z Pardubic
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact