Aleno, díky za záskok, je to přesně tak :-)
Tenhle krém používám i jako krém na koláč,dávám menší množství mléka než půl litru,jeden vanilkový pudinkový prášek cukr podle chuti,u nás 2 lžíce,a uvařím klasický pudink.Do horkého pudinku v kastrůlku zamíchám vaničkový tvaroh,jde to rychle,bez hrudek,jen vařečkou.Pak hned vyleju na připravený upečený korpus a nechám vychladit.Hmota pěkně ztuhne.Pak pokladu ovoce,přeliju želatinou a znovu nechám vychladit.Je to dobré třeba s ananasem,jahodami nebo já to mám ráda s kompotovaným angreštem.
Mnoho let vařím puding jen s tvarohem, je jemnější, proto vám mohu odpovědět i já. Do horkého pudingu ruční metličkou zašlehám měkký tvaroh, a to jakýkoliv, opravdu, je to úplně jedno. Pak dám vychladit. Je to moc dobré i beze všeho dalšího, s ovocem super.
a ten pudink vlét do tvarohu ještě teplý??