• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
Napište svůj komentář k receptu

Tondovo kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tondovo kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehna
    • slunečnicový olej
    • cibule
    • mrkev Mražená
    • celer
    • petržel
    • pepř mletý
    • česnek
    • jalovec
    • bobkový list
    • cukr
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • provensálské bylinky

Postup přípravy receptu

1
Pekáč vymažeme olejem, poklademe cibulí na kolečka, na ni dáme mrkev, celer a petržel, položíme kuře, osolíme, přidáme celý petř, rozmačkaný česnek, jalovec, bobkový list, protlak, kečup, případně trošku cukru.
2
Podlijeme trochou vody, zasypeme provensálským kořením, přikryjeme alobalem a pečeme doměkka. Ke konci alobal odstraníme a zapečeme. Podáváme s chlebem.
3
Recept před časem uvedla v televizi Jiřina Bohdalová jako specialitu režiséra A. Moskalyka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

"Červené" kuře

"Červené" kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pepa | 10. 5. 2014 12:54

    myslím žezapomněli napsat, že se má stáhnout kůže

  • Jana Kulakevičová | 1. 2. 2008 23:25

    Jj taky to dělám se špeclemi,je dobré je osmažit jako čínské nudle.... A promíchat se lžící kečupu....

  • Soňa N | 25. 8. 2006 08:52

    Toto kuře dělám je vynikající.Jako přílohu podávám těstoviny.

  • Anonym | 19. 8. 2006 21:10

    Taky tenhle recept znám - s přílohou - noky. Výborné.

  • Gábina Houšková | 18. 8. 2006 10:37

    tohle kuře znám a taky nám moc chutná. Já k tomu dávám rýži

  • Scarlet Coral | 26. 4. 2005 18:26

    Ano, toto kuře dělám podle J. Bohdalové, je opravdu dobré

  • jaja 13 | 23. 4. 2005 05:37

    Bramborové špecle jsem jednou vyzkoušla právě od Natury, ale už nikdy bych takovou hrůzu jíst nechtěla. Jinak tento recept je moc dobrý a rychlý na přípravu.

  • Anonym | 21. 4. 2005 21:42

    Myslím, že jsou také bramborové špecle, ale ty německé jsou vlastně těstoviny: popsala bych je jako trvanlivé noky ve tvaru nudlí - zní to hrozně, já vím. Běžně se dají koupit v Německu. Je to hlavně švábská specialita. Tam Vám je předloží i ke smaženému řízku. Jsou dobré také ke svíčkové nebo k masu na červeném víně.

  • Pilence | 21. 4. 2005 16:33

    v podstate taky bramborova priloha... Dela je napr. Natura (viz. http://www.natura.cz/web/cesky/index.htm ) a 100% je maji napr. v Kauflandu (taky nemecky retezec jak poznamenala Di). Pile

  • Jana Tichá | 21. 4. 2005 16:02

    Di, co to jsou špecle? Ty noky jsem si k tomu tenkrát napsala, ale nenašla jsem odvahu je vařit. Konečně ono s chlebem je to vždycky rychle hotové.

  • Di | 21. 4. 2005 15:27

    Tento recept jsem zlusila, když ho Jiřina Bohdalová uváděla v televizi. Doporučovala navíc odstranit s kuřete kůži. Výsledek je opravdu vynikající. Paní Bohdalová k němu dělala noky, mě chutnají špecle (dají se sehnat v "německých" prodejnách jako je Norma, někdy také v Intersparu).

  • Ifuška | 21. 4. 2005 10:03

    Zdá se to mnoho ingrediencí, ale nebojte, mám vyzkoušeno a je to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Česnek Cibule Cukr Jalovec Kečup - jemný Kuřecí maso Mrkev Pepř mletý Petržel Provensálské bylinky Rajský protlak Slunečnicový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

Višňová bublanina s mákem

Višňová bublanina s mákem

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

411
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
55
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Povidlové knedlíky…
45
Voňavé batátové karí
Voňavé batátové karí
36
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
31
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Další doporučené recepty:

Tom Kha Gai
Tom Kha Gai
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatová rybí pomazánka II.
Tomatové těstoviny s fazolkami
Tomatové těstoviny s fazolkami
Topinamburová polévka s chilli
Topinamburová polévka s chilli
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinka s grilovaným oštěpkem
Topinková pomazánka co dům dal
Topinková pomazánka co dům dal
  • Recepty.cz
  • Tondovo kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact