myslím žezapomněli napsat, že se má stáhnout kůže
Jj taky to dělám se špeclemi,je dobré je osmažit jako čínské nudle.... A promíchat se lžící kečupu....
Toto kuře dělám je vynikající.Jako přílohu podávám těstoviny.
Taky tenhle recept znám - s přílohou - noky. Výborné.
tohle kuře znám a taky nám moc chutná. Já k tomu dávám rýži
Ano, toto kuře dělám podle J. Bohdalové, je opravdu dobré
Bramborové špecle jsem jednou vyzkoušla právě od Natury, ale už nikdy bych takovou hrůzu jíst nechtěla. Jinak tento recept je moc dobrý a rychlý na přípravu.
Myslím, že jsou také bramborové špecle, ale ty německé jsou vlastně těstoviny: popsala bych je jako trvanlivé noky ve tvaru nudlí - zní to hrozně, já vím. Běžně se dají koupit v Německu. Je to hlavně švábská specialita. Tam Vám je předloží i ke smaženému řízku. Jsou dobré také ke svíčkové nebo k masu na červeném víně.
v podstate taky bramborova priloha... Dela je napr. Natura (viz. http://www.natura.cz/web/cesky/index.htm ) a 100% je maji napr. v Kauflandu (taky nemecky retezec jak poznamenala Di). Pile
Di, co to jsou špecle? Ty noky jsem si k tomu tenkrát napsala, ale nenašla jsem odvahu je vařit. Konečně ono s chlebem je to vždycky rychle hotové.
Tento recept jsem zlusila, když ho Jiřina Bohdalová uváděla v televizi. Doporučovala navíc odstranit s kuřete kůži. Výsledek je opravdu vynikající. Paní Bohdalová k němu dělala noky, mě chutnají špecle (dají se sehnat v "německých" prodejnách jako je Norma, někdy také v Intersparu).
Zdá se to mnoho ingrediencí, ale nebojte, mám vyzkoušeno a je to moc dobré.