Tofu vymíchame s cibulí dohladka a přimíchame k rozmražené zelenině. Ochutíme solčankou a kari. Směs natřeme na plát těsta, poklademe máslo, zavineme do rolády (můžeme potřít vajíčkem) a pečeme na vymazaném plechu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zora Manasová
|1. 3. 2009 15:25
Tofu sa robí zo sójového mlieka, ale sójové mlieko je zo sóje, a to je strukovina, takže správne by to malo byť v kategórii "Pokrmy z luštěnin" alebo "Zdravě i chutně", ale určite nie v tejto.
Kuchařka on-line
|28. 2. 2009 22:51
Pokud vím, tak tofu je sójový sýr, který se vyrábí srážením sojového mléka se sádrou (případně jinými prostředky). Proto kategorie z mléka/sýra.
Tereza J.
|26. 2. 2009 20:42
Monika, budem vám veľmi vďačná:)))
Monika T
|26. 2. 2009 20:06
som velmi rada ze chutilo, urcite este pridam nejake odskusane tofu recepty :)
Tereza J.
|26. 2. 2009 19:14
Pravdaže som fotila, fotku pošlem:)))
Tereza J.
|26. 2. 2009 19:12
Urobené, zjedené, chválené :))))))))) Je to rýchlo urobené a ešte rýchlejšie skonzumované. Použila som zeleninové tofu, akurát som dochutila kuchynskou soľou a kari som nešetrila, máme ho radi a je zdravé. Takže určite som tento recept nerobila posledný raz, Monika, vďaka. A je mi jedno, v akej je kategórii, jedničku si zaslúži:)))
niobe nightingale
|26. 2. 2009 19:08
děkuju - to jsem ještě nikdy neslyšela a ani nehledala... docela by mě zajímalo, proč je zrovna tenhle recept v kategorii pokrmy z mléka/sýra, když hlavní přísada - tofu - neni ani sýr a ani z mléka :D no nic
Monika T
|24. 2. 2009 21:23
ano je to podobne ako vegeta, ale so snizenym obsahem sodika, a bez glutamanu...
Jarmila Vaľová
|24. 2. 2009 19:41
Ano je to niečo ako vegeta,ale je tam znížený obsah sodíka a neobsahuje glutaman.Vyrába sa aj s kuchynskou soľou a morskou soľou.Dá sa kúpíť v bio-obchodoch ale aj v potravinách.