Tofu rozmělníš vidličkou na kaši v míse, zaliješ cca lžící oleje, okořeníš pálivou paprikou a saturejkou a nakrájíš tam zhruba 4 lístky bazalky. Koření můžeš jakékoli přidat/ubrat.
2
Dáš na pánev rozpáit cibuli nakrájenou najemno a třeba po 5 minutách přidáš tofu směs. Na pánvi rozmícháš a přidáš rajčatové pesto/pyré/protlak. Chvíli necháš, ale protlak je kyselý, takže to osladíš pár lžičkama cukru, podle chuti. Na malém plameni necháš být.
3
Mezitím rychle nastrouháš goudu. Tu tam pak hned nadrobíš a zamícháš. Přidáš 2 lžíce kečupu, osladí to nejlíp a dodá lepší chuť. Necháš to být na pár minut, dokud se všechna gouda nerozpeče.
4
Směsí přeleješ noky a na to nakrájíš čerstvou pažitku.