potom je taky jeste dobre i slazene kondenzovane mleko,myslim SALKO(nebo ho muzete zkaramelizovat)
To je nápad, dcera mi přivezla jarovový sirup na ochutnání a já zatím nevím co s ním.
Ja myslim,ze by to mozna bylo dobre taky napriklad s Javorovym sirupem,nebo s nejakym podobnym sladkym tmavym sirupem.Ten by nahradil i tu melasu v cukru.Dejte vedet jak to dopadlo az budete zkouset Marie.
Poohlédnu se ve zdravé výživě, asi nebude problém,nebo vyzkouším z bílého a ta hnědá by se mohla docílit přidáním trošky rozpustné kávy, díky.
tak to ja teda vazne nevim,myslela jsem ze je bezne k sehnani,ja nejsem v republice,takze nevim,nejlepsi do moucniku je jemny hnedy cukr ma vyraznou chut a aroma,hnede zabarveni je zpusobeno pritomnosti zbytkove melasy.Zkuste se jeste poptat pouzivam ho vice nez bily,je mnohem lepsi do moucniku
Já dělám z bílého cukru a bez másla,po vychladnutí taky zhoustne,jen ten poměr nevím,dělám to od oka
To věřím, ale kde ho seženu? nebo když dám místo cukru med bude to mít barvu a výsledek bude stejný?
tahle poleva je vlastne original na datlovy dort
je dobry vazne hnedy,hlavne kvuli te barve,je to takova zlato-hneda barva
Místo hnědého cukru můžu použít běžný bílý?
ted jeste pridavam panaka whisky dokonale
ztuhne asi jako med,pred dalsim pouzitim vzdy zahrat
To by mě taky zajímalo. Ale vzhledem k tomu, že je tam máslo, tak myslím, že to ztuhne.
..to vypadá moc hezky...když to vychladne, je to tuhé?...ukládám...
mňaminy mňam,ukládám a těším se až v nejbližší době použiju:o)))