Plátky toastového chleba potřeme máslem, na každý dáme plátek šunky, kolečko herkulese, kolečko rajčete, kousky papriky, nivu, hermelín a romadur pokrájené na plátky a vše zapékáme dokud nebude sýr rozteklý. Zapíjíme pivkem.
2
Jednoduché, ale jako lehká večeře je to vynikající.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dita
|19. 2. 2007 18:01
dělám taky taky trochu jinak, používám také normální chleba, pomařu kremžskou hořčicí a dám na to co dům dal. Výborná večeře ze zbytků.
Marsí
|4. 7. 2006 10:04
Dělám trochu jiné zapékané chleby než Katka:používám klasický chleba, pomažu kečupem a pak už stejně- salámek, rajčata na kolečka, papriku, třeba i cibulku pak posypu kořením na pizzu nebo jen oreganem, posypu nastrouhaným sýrem a dám zapéct do trouby.Zdá se to býti obyčejné, ale na léto jako dělané.....akorát od té trouby kousek dál v tom vedru...:o))