Tak nevim, jestli jsem neco pokazila, ale nejak nam to moc nechutnalo. Moc jsem se tesila, ale nakonec jsem byla opravdu zklamana. Mozna vyzkousim to listkove testo. Mozna by to bylo lepsi bez strouhanky, jenom obalene ve vajicku a treba potrit horcici? Nevim.
Doufám, že se Vám povedou!! Fantazii a příchutím se meze nekladou :))
Evo, díky za dobrý nápad, to určitě vyzkouším !
je to velice jednoduché, vlastně jen použiji listové těsto místo plátků toustového chleba. listové těsto si rozválím a nakrájím na obdélníky (2x velikost plochy v toastovači pro toast). naplním libovolnou sladkou či slanou náplní (jablka, skoříce, tvarohová náplň, nebo sýr,salám,zelenina, zbytky upečeného masa niva....), přehnu na šátečky - čtverce (právě o velikosti toustovače). Dobře utěsním a dám do rozpáleného toustovače. Pro jistotu je možné vymazat olejem (máslem, ..), ale není nutné. Doba pečení záleží na síle těsta, náplni a výkonu toustovače, ale je to za chvilku.. vyzkoušejte...
To s tím listovým těstem by mě také velice zajímalo.
Evo, prosím Vás, co z listového těsta děláte v toustovači? Můžete mi (nám všem) to vysvětlit? To zní totiž moc zajímavě:-)
myslím, že to určitě jde. V toustovači se udělá i syrové listové těsto a v tomto receptu je syrové pouze vajíčko v obalu
V toustovači jsem to sice nezkoušela, ale myslím, si že to potřebuje delší úpravu, ale klidně to zkuste. S tatarkou se nic hrozného nestane, jenom se pěkne vpije do toho chleba.
Šlo by to i zapéct v toustovači? Taky by mne zajímalo, co tepelná úprava provede s tatarkou. Díky za odpověď.