Toastový chleba rozdělíme po dvojicích, jeden natřeme kečupem, druhý tatarkou. Poklademe salámem (šunka, anglická slanina), plátkem sýra a přiložíme k sobě.
2
Takto připravený toast obalíme ve vajíčku a ve strouhance a pečeme na pizza pánvi (popř. v troubě) na oleji.
3
Jednoduché, ale opravdu výborné. Fantazii se meze nekladou, náplň si můžete udělat podle své chuti.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marti Vetcha
|22. 3. 2006 18:32
Tak nevim, jestli jsem neco pokazila, ale nejak nam to moc nechutnalo. Moc jsem se tesila, ale nakonec jsem byla opravdu zklamana. Mozna vyzkousim to listkove testo. Mozna by to bylo lepsi bez strouhanky, jenom obalene ve vajicku a treba potrit horcici? Nevim.
Eva
|14. 3. 2006 11:40
Doufám, že se Vám povedou!! Fantazii a příchutím se meze nekladou :))
Marie Horáková
|14. 3. 2006 11:36
Evo, díky za dobrý nápad, to určitě vyzkouším !
Eva
|14. 3. 2006 11:29
je to velice jednoduché, vlastně jen použiji listové těsto místo plátků toustového chleba. listové těsto si rozválím a nakrájím na obdélníky (2x velikost plochy v toastovači pro toast). naplním libovolnou sladkou či slanou náplní (jablka, skoříce, tvarohová náplň, nebo sýr,salám,zelenina, zbytky upečeného masa niva....), přehnu na šátečky - čtverce (právě o velikosti toustovače). Dobře utěsním a dám do rozpáleného toustovače. Pro jistotu je možné vymazat olejem (máslem, ..), ale není nutné. Doba pečení záleží na síle těsta, náplni a výkonu toustovače, ale je to za chvilku.. vyzkoušejte...
Vendula Strakošová
|14. 3. 2006 11:17
To s tím listovým těstem by mě také velice zajímalo.
Jaroslava Oumarová
|14. 3. 2006 11:13
Evo, prosím Vás, co z listového těsta děláte v toustovači? Můžete mi (nám všem) to vysvětlit? To zní totiž moc zajímavě:-)
Eva
|14. 3. 2006 10:44
myslím, že to určitě jde. V toustovači se udělá i syrové listové těsto a v tomto receptu je syrové pouze vajíčko v obalu
Vendula Strakošová
|14. 3. 2006 10:18
V toustovači jsem to sice nezkoušela, ale myslím, si že to potřebuje delší úpravu, ale klidně to zkuste. S tatarkou se nic hrozného nestane, jenom se pěkne vpije do toho chleba.
Jaroslava Oumarová
|14. 3. 2006 10:10
Šlo by to i zapéct v toustovači? Taky by mne zajímalo, co tepelná úprava provede s tatarkou. Díky za odpověď.