• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Toasty s hruškami a gorgonzolou
Napište svůj komentář k receptu

Toasty s hruškami a gorgonzolou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Chuťové buňky příjemně potěší neobvyklá kombinace sladkých hrušek, pikantního modrého sýra, medu a vlašských ořechů, zapečených na dozlatova upečeném toastu.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks bageta
    • olivový olej
    • 3
      ks hrušky
    • 200
      g gorgonzola
    • 1
      hrst vlašské ořechy
    • 3
      lžíce med 3-4 lžíce
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Bagetu pokrájejte našikmo na tenčí plátky, každý krajíc potřete olejem, dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C mírně dozlatova. Mezitím nakrájejte hrušky na tenké plátky a nasekejte ořechy.
2
Na každý plátek bagety dejte plátek hrušky, rozdrobte sýr a nasypte nasekané ořechy. Zakápněte medem a opepřete. Dopečte ještě 5–8 minut, sýr se rozpustí a hrušky změknou. Podávejte ještě teplé.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky

3
Tip: Čím tenčí bageta, tím lepší, postará se o křupavou základnu. Med můžete nahradit třeba javorovým sirupem.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (leden/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chlebíčky s avokádem a kukuřicí

Chlebíčky s avokádem a kukuřicí

Chlebíčky s hruškami

Chlebíčky s hruškami

Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem

Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Gorgonzola Hrušky Med Olivový olej Pepř mletý Vlašské ořechy

Avokádová pomazánka s lučinou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Grahamové rohlíky

Grahamové rohlíky

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Avokádová pomazánka s lučinou

Poslední sledované recepty

20
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
19
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na houbách
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Cibulová polévka
Cibulová polévka
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Toasty delikates
Toasty delikates
Toasty s ementálem
Toasty s ementálem
Toasty s hlívou a ananasem
Toasty s hlívou a ananasem
Toasty s mortadelou, sýrem a chilli
Toasty s mortadelou, sýrem a chilli
Toasty s vejci a čedarem
Toasty s vejci a čedarem
Toasty s vinnou klobásou
Toasty s vinnou klobásou
  • Recepty.cz
  • Toasty s hruškami a gorgonzolou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact