• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Toasty s hruškami a gorgonzolou
Napište svůj komentář k receptu

Toasty s hruškami a gorgonzolou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
Toasty s hruškami a gorgonzolou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Chuťové buňky příjemně potěší neobvyklá kombinace sladkých hrušek, pikantního modrého sýra, medu a vlašských ořechů, zapečených na dozlatova upečeném toastu.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks bageta
    • olivový olej
    • 3
      ks hrušky
    • 200
      g gorgonzola
    • 1
      hrst vlašské ořechy
    • 3
      lžíce med 3-4 lžíce
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Bagetu pokrájejte našikmo na tenčí plátky, každý krajíc potřete olejem, dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C mírně dozlatova. Mezitím nakrájejte hrušky na tenké plátky a nasekejte ořechy.
2
Na každý plátek bagety dejte plátek hrušky, rozdrobte sýr a nasypte nasekané ořechy. Zakápněte medem a opepřete. Dopečte ještě 5–8 minut, sýr se rozpustí a hrušky změknou. Podávejte ještě teplé.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky

3
Tip: Čím tenčí bageta, tím lepší, postará se o křupavou základnu. Med můžete nahradit třeba javorovým sirupem.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (leden/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chlebíčky s avokádem a kukuřicí

Chlebíčky s avokádem a kukuřicí

Chlebíčky s hruškami

Chlebíčky s hruškami

Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem

Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Gorgonzola Hrušky Med Olivový olej Pepř mletý Vlašské ořechy

Avokádová pomazánka s lučinou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulový koláč se slaninou

Cibulový koláč se slaninou

Jednoduchá domácí paštika

Jednoduchá domácí paštika

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Americké palačinky s horkými jablky

Americké palačinky s horkými jablky

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Belgické vafle

Belgické vafle

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Avokádová pomazánka s lučinou

Poslední sledované recepty

74
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
60
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
47
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
36
Tradiční vánoční punč
Tradiční vánoční punč
29
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Agáta rozjíždí nový byznys: V novém bytě za 11 mega bude dělat uklízečku!

Agáta rozjíždí nový byznys: V novém bytě za 11 mega bude dělat uklízečku!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Další doporučené recepty:

Toasty delikates
Toasty delikates
Toasty s ementálem
Toasty s ementálem
Toasty s hlívou a ananasem
Toasty s hlívou a ananasem
Toasty s mortadelou, sýrem a chilli
Toasty s mortadelou, sýrem a chilli
Toasty s vejci a čedarem
Toasty s vejci a čedarem
Toasty s vinnou klobásou
Toasty s vinnou klobásou
  • Recepty.cz
  • Toasty s hruškami a gorgonzolou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact