Já už je dělám z 1,5 dávky(pak si dávám zamrazit), jsou výborné, dělala jsem jak houstičky, tak bulky, jen do těsta jsem si ještě přidala lněná semínka! I manželovi moc chutnaly!.. těsto jsem zadělávala ručně, chce ještě trochu podsypat, aby se nelepilo, jinak super O:-)
Máme rádi celozrnné pečivo(člověk se s ním v obchodech vpodstatě nesetká), proto hledám na internetu recepty a tenhle je opravdu bezvadný. Přesně jak píše Jirka+Marie-nadýchané a křupavé.
Ještě je zvěčním a dodám fotky ;-)
Dana Vařilová
|2. 2. 2010 22:07
Dělala jsem již třikrát a pokaždé jsou dobré. Dnes se mi přítel i rozčiloval, že nejsou :-) Začnu dělat ze dvou dávek :-) Nejsou pracné a pokaždé dělám jiný tvar, jdou i rohlíky, bulky atd...
Lucie Skalická
|26. 2. 2009 21:26
Housky jsou opravdu moc dobré. Musím se držet, abych je nesnědla sama. :-)
Kačka
|26. 3. 2008 13:48
Mám použít progrm na těsto nebo normálně jako když peču chleba, jen to ale před pečením vyndám ? Děkuji
Anna Ganajová
|29. 2. 2008 18:56
Můžu se zeptat kolik dáváte vody? Já dávám i méně a pořád je těsto lepivé, ale po upečení jsou opravdu vynikající! Předem děkuji
Anna Bujoková
|27. 1. 2008 15:20
Už se na ně chystám, po zdařilých pokusech chlebů.Anonyme, máš i nějaký kladný příspěvěk? Když jsi takový pesimista, tak sem nelez!!!!!
Jirka + Marie Lulkovi
|15. 1. 2008 13:51
Téééda ,ty jsou....Zrovna jsem je dopekla,nadýchané,křupavoučké...Vřele doporučuji...Přidala jsem trochu lněných semínek dovnitř a na povrch...Dělala jsem i světlé,ale tyto vítězí na plné čáře...
Petra Špačková
|8. 10. 2007 17:29
Dnes jsem dělala. Použila jsem žitnou chlebovou mouku (celozrnou jsem nesehnala), kvasnice klasické (dala jsem asi 1/4 kostičky), kmínu jsem dala asi míň než jednu lžičku, přisypala jsem lněné a slunečnicové semínko. Zpracovávala jsem ručně a těsto bylo dobré, nelepilo se ani neteklo. Upekla jsem a manžel si pošmáknul. Příště mám udělat se semínky dýně. Já dávám 1
Pavlína Bartáčková
|3. 9. 2007 07:42
Dlouho jsem hledala všude možně dobré tmavé pečivo.Vždy byl výsledek katastrofa. Ale tento recept mně překvapil!!! Nesdílím předchozí názor...Mohu jen doporučit! Na podruhé jsem dala polovinu soli ,ale jinak jsou housky VYNIKAJÍCÍ!!!!!!
Anonym
|7. 2. 2007 08:45
Kdyz jsem vyndala těsto z pekárny, bylo strašně řídké a lepivé. Přidala jsem víc mouky. Jsou dost slané. Žádný zázrak, asi jako když si je koupím.