• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tmavé a světlé BeBe řezy
Napište svůj komentář k receptu

Tmavé a světlé BeBe řezy

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tmavé a světlé BeBe řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Tmavé
    • sušenky be-be
    • jahodová marmeláda
    • vanilkový pudink
    • 4
      dl mléko
    • cukr
  • Světlé
    • sušenky be-be
    • marmeláda
    • 4
      dl mléko
    • cukr
    • kokos
    • puding kakaový Dr. Oetker

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme pudink, ale dáme jen 4 dcl mléka a cukr podle chuti. Necháme vychladit. Pak promazáváme sušenky střídavě pudinkem a marmeládou a dáváme za sebe. Zbytkem pudinku pomažeme celý řez a posypeme kokosem a zabalíme do alobalu a necháme uležet. Krájíme šikmé řezy.
2
Pak ještě dělám světlou variantu, kdy použiju světlé BEBE sušenky, meruňkovou marmeládu a kakaový pudink. Na talířek pak servíruju jeden tmavý a jeden světlý řez.
3
Je to rychlé, nenáročné, ale hezky to vypadá i chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechové  pracny světlé.

Ořechové pracny světlé.

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HelenaPa | 5. 10. 2012 08:34

    S roztíráním vystydlého hustého pudinku (ze 4 dl mléka je dost hustý) nemám dobré zkušenosti. Dala bych přednost jinému krému (viz předchozí komentáře).

  • Kamila B.
    Kamila B. | 5. 10. 2012 07:20

    Je to podobné, ale ne stejné. Tady je navíc marmeláda a nepoužívá se máslo. :-)

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 8. 2011 20:21

    To je v podstatě toto: http://www.recepty.cz/recept/rychle-be-be-rezy-3846

  • Vendul | 9. 8. 2011 18:33

    Tak tuhle dobrůtku jsem dělala o víkendu, ale místo krému dávám 1 tvaroh(kostku), 1 kelímek kysané smetany a do toho přidám jednu lžíci mouč. cukru z těchto surovin udělám krém a potírám střídavě světlou a tmavou sušenku a ještě tam dávám slabé kolečko banánu. Když je to vše slepené poliji oplatky trochu rumem a poté potřu zbytkem krému a navrh čokoládu (čok. na vaření) pak to ještě dozdobím nastrouhanou oplatkou nebo kokosem.. Je to rychlejší než dělat puding. :-[

  • Angelinek8 | 9. 8. 2011 16:32

    Taky dělám tuto variaci, jen dělám vanilkový krém na obě dvě a střídám tmavou sušenku se světlou, na tmavých je marmeláda a na světlých krém. Bez chybičky.

  • Irena Klasová | 16. 4. 2007 09:01

    Já to znám pod názvem "Nepečený moučník z BEBE sušenek". Sušenky jsou světlé, krém střídám jeden světlý a druhý tmavý. Krémem potřu nakonec celý řez a posypu kokosem. Celé pak zabalím do alobalu a nechám v lednicče ztuhnout. Též je to dobré.

  • Zuzana Šindlerová | 13. 4. 2007 09:52

    Moc dobré a rychlé, dělám jen s malou změnou, že z pudinku udělám máslový krém a střídám světlé a tmavé sušenky potřené rybízovou marmeládou a střídavě světlý a tmavý krém. Na řezu vypadá nádherně barevně.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jahodová marmeláda Kokos Marmeláda Mléko Puding Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony

Bábovka "perníková"

Bábovka "perníková"

Tvarohový lehký koláč II.

Tvarohový lehký koláč II.

Švestkové knedlíky II.

Švestkové knedlíky II.

Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
27
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
18
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Tmavé a světlé BeBe řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact