• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tmavé a světlé BeBe řezy
Napište svůj komentář k receptu

Tmavé a světlé BeBe řezy

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tmavé a světlé BeBe řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Tmavé
    • sušenky be-be
    • jahodová marmeláda
    • vanilkový pudink
    • 4
      dl mléko
    • cukr
  • Světlé
    • sušenky be-be
    • marmeláda
    • 4
      dl mléko
    • cukr
    • kokos
    • puding kakaový Dr. Oetker

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme pudink, ale dáme jen 4 dcl mléka a cukr podle chuti. Necháme vychladit. Pak promazáváme sušenky střídavě pudinkem a marmeládou a dáváme za sebe. Zbytkem pudinku pomažeme celý řez a posypeme kokosem a zabalíme do alobalu a necháme uležet. Krájíme šikmé řezy.
2
Pak ještě dělám světlou variantu, kdy použiju světlé BEBE sušenky, meruňkovou marmeládu a kakaový pudink. Na talířek pak servíruju jeden tmavý a jeden světlý řez.
3
Je to rychlé, nenáročné, ale hezky to vypadá i chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechové  pracny světlé.

Ořechové pracny světlé.

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HelenaPa | 5. 10. 2012 08:34

    S roztíráním vystydlého hustého pudinku (ze 4 dl mléka je dost hustý) nemám dobré zkušenosti. Dala bych přednost jinému krému (viz předchozí komentáře).

  • Kamila B.
    Kamila B. | 5. 10. 2012 07:20

    Je to podobné, ale ne stejné. Tady je navíc marmeláda a nepoužívá se máslo. :-)

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 8. 2011 20:21

    To je v podstatě toto: http://www.recepty.cz/recept/rychle-be-be-rezy-3846

  • Vendul | 9. 8. 2011 18:33

    Tak tuhle dobrůtku jsem dělala o víkendu, ale místo krému dávám 1 tvaroh(kostku), 1 kelímek kysané smetany a do toho přidám jednu lžíci mouč. cukru z těchto surovin udělám krém a potírám střídavě světlou a tmavou sušenku a ještě tam dávám slabé kolečko banánu. Když je to vše slepené poliji oplatky trochu rumem a poté potřu zbytkem krému a navrh čokoládu (čok. na vaření) pak to ještě dozdobím nastrouhanou oplatkou nebo kokosem.. Je to rychlejší než dělat puding. :-[

  • Angelinek8 | 9. 8. 2011 16:32

    Taky dělám tuto variaci, jen dělám vanilkový krém na obě dvě a střídám tmavou sušenku se světlou, na tmavých je marmeláda a na světlých krém. Bez chybičky.

  • Irena Klasová | 16. 4. 2007 09:01

    Já to znám pod názvem "Nepečený moučník z BEBE sušenek". Sušenky jsou světlé, krém střídám jeden světlý a druhý tmavý. Krémem potřu nakonec celý řez a posypu kokosem. Celé pak zabalím do alobalu a nechám v lednicče ztuhnout. Též je to dobré.

  • Zuzana Šindlerová | 13. 4. 2007 09:52

    Moc dobré a rychlé, dělám jen s malou změnou, že z pudinku udělám máslový krém a střídám světlé a tmavé sušenky potřené rybízovou marmeládou a střídavě světlý a tmavý krém. Na řezu vypadá nádherně barevně.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jahodová marmeláda Kokos Marmeláda Mléko Puding Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burisony v karamelu

Burisony v karamelu

Koule Raffaelo

Koule Raffaelo

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Tvarůžková pomazánka speciál

Tvarůžková pomazánka speciál

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

"Dospělácké" řezy

"Dospělácké" řezy

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Pikant salát

Pikant salát

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

54
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
37
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
36
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s…
34
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
33
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Tmavé a světlé BeBe řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact