Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Cizrna po boloňsku
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Božské bezlepkové cookies
Segedín s knedlíkem po našem
Čokoládový dort V.
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou