Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Vepřové v alobalu
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Dresing
Buchta z cizrny
Hrášková polévka 2
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou