Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Hranolky
Pierogi ‒ pirožky
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Fazolky po staročesku
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Metr (šachovnice)
Nadýchané americké lívance
Pěna s polevou z hořké čokolády
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem