Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Plněný hermelín II.
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Králičí ragú
Pikantní salát s čočkou
Dvoubarevný roládový dort se…
Česnekové řízky na smetaně
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki