Aha, Lenko, to jsem nepostřehla, že Vy to necháváte 2 dny odležet. My to baštíme hned, dokud je zeleninka čerstvá a křupavá:-))
Paní Oumarová, a nepustí ty papriky a rajčata hodně šťávy? Za ty 2 dny...jestli to nebude vodové.Musím to zkusit.
Lenko, rajčata, papriky a okurky:-)
Pastis, já to taky schovávám před předčasným snězením:)Dík za pochvalu.
Paní Oumarová, a jakou zeleninu dáváte?
Dneska jsem zkusila, je to, jak je předepsáno 2 dny v lednici (chlapi o tom nevědí), ale trochu jsem ochutnala a je to báječné! Díky!
Já mám veliký problém nechat salát odležet - dva dny to prostě nevydržím, většinou půl sním hned a zbytek druhý den, ještě, že tláču u nás doma nikdo jiný nechce :o))). (Jídával ji můj dědeček, ten mně "nakazil" :o))) )
Simčo, já tatarku taky moc ráda, dávám si ji i na pizzu, ale v tomhle receptu jsem ji tam ještě nevrazila :) Určitě to bude dobré.
Miluji tento salát, dělám ho z drůbeží tláči a přiznám se, že do něho místo oleje dávám majonézu. Je to nezdravé, vím, ale jsem na ni úchylná :-)))). A je to mňamina za 1***
Jani, z drůbeží tlačenky je to dobré, jazyk jsem nezkoušela.Ale ta marináda by měla dát chuť čemukoliv:)
Tedy když bychom to vyzkoušeli třeba z drůbeží tlačenky..Nebo z krůtího masa v aspiku..A teď mě napadlo-co takhle na nudličky nakrájený vepřový jazyk?
Já tlačenkový salát občas dělám, ale se syrovou zeleninou.
Taky jsem se nad tímto receptem pozastavila,myslím,že budu muset vyzkoušet.My tlačenku moc rádi:o)
Vypadá do slibně