Na sádle osmahneme cibuli, přidáme mletou papriku, na kostičky pokrájenou tlačenku. Pár minut podusíme. Podle potřeby přilejeme vodu a zahustíme jíškou
2
Tento guláš už většinou není potřeba dochucovat, protože je ochucen tlačenkou.
Znám taky tento recept, ale jako Segedínský guláš. Dnes zrovna vařím. Dostali jsme poněkud kořeněnější a víc česnekovou tlačenku a tak se dobře zužitkuje. Doporučuji podusit, pak přidat zelí podusit i s nim a potom přidat smetanu zahuštěnou moukou. Pěkně se to s tím zjemní. Jinak dávám za jedna i tomuto receptu.
Hugo Sádlo
|31. 1. 2010 23:41
To znám z dětství. Moje babka dělala tlačenku z kozy nebo nutrií a aj klobásky. Když se to namíchalo, nemělo to chybu!
Hugo Sádlo
|31. 1. 2010 23:39
To znám z dětství. Moje babka dělala tlačenku z kozy nebo nutrií a aj klobásky. Když se to namíchalo, nemělo to chybu!
Ivča R.
|17. 2. 2006 13:37
Děkuji za skvělý nápad a výborný recepr, nemá to chybu, vynikající. Dávám 1 s hvězdičkou