Segedínsky guláš prdsa nemôže byť z tlačenky, čo to tárate :-D
Znám taky tento recept, ale jako Segedínský guláš. Dnes zrovna vařím. Dostali jsme poněkud kořeněnější a víc česnekovou tlačenku a tak se dobře zužitkuje. Doporučuji podusit, pak přidat zelí podusit i s nim a potom přidat smetanu zahuštěnou moukou. Pěkně se to s tím zjemní. Jinak dávám za jedna i tomuto receptu.
To znám z dětství. Moje babka dělala tlačenku z kozy nebo nutrií a aj klobásky. Když se to namíchalo, nemělo to chybu!
To znám z dětství. Moje babka dělala tlačenku z kozy nebo nutrií a aj klobásky. Když se to namíchalo, nemělo to chybu!
Děkuji za skvělý nápad a výborný recepr, nemá to chybu, vynikající. Dávám 1 s hvězdičkou
Mám stejný problém, moc děkuju za tip:-))