• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tiramisu s banánem
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu s banánem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
Tiramisu s banánem
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 1
      hrst moučkový cukr
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      balení dětské piškoty
    • 2
      kelímek smetana ke šlehání
    • 2
      balení tvaroh
    • 200
      g čokoláda na strouhání
    • kakao na posypání
    • káva
    • 3
      banány

Postup přípravy receptu

1
Žloutek utřeme nebo ušleháme s hrstkou moučkového cukru. Ušleháme smetany, do ušlehané smetany přidáme měkké tvarohy (vaničky), nastrouháme čokolády najemno a vše smícháme s ušlehaným žloutkem.
2
Do dortové formy poklademe vrstvu piškotů, potřeme náplní, kterou jsme vytvořili, poklademe nakrájeným banánem na kolečka, znovu dáme vrstvu náplně, potom znovu vrstvu piškotů, vrstvu náplně, banány, vrstvu náplně.
3
Nakonec zasypeme hodně kakaem. Dáme alespoň na půl dne vychladit do lednice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Palačinky s banánem

Palačinky s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alenka | 9. 4. 2012 09:41

    Naprosto boží <3

  • Jitka | 25. 3. 2011 14:28

    Určitě lepší než - Banánové tiramisu .Brzy zopakuji!

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 13:33

    1*

  • Zuzana Šindlerová | 29. 9. 2010 11:17

    Taky jsem spotřebovala 4 banány pokapané citronem. Osvěžující a vynikající recept. Piškoty jsem namáčela do silné kávy s rumem.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 15. 9. 2010 11:57

    tak tenhle dort za studena je naprosto skvělý.jen jsem se bála aby mi vyšel krém.super.

  • recepty 73 | 22. 3. 2010 11:56

    Čokoládu jsem nestrouhal,jen jsem jí pokrájel na menší kousky a bylo to fajn :-).Potřeboval jsem 4 banány a piškoty ve větším balení.Jiří

  • Janca | 10. 8. 2007 17:37

    Recept jsem zkusila.Je to vyborne...Potrebovala jsem jen vic piskotu a 4 banany,ale asi je to tim,ze jsem pouzila vetsi formu.Jinak doporucuji.

  • Kristýna Strnadová | 9. 8. 2007 14:09

    Děkuju Vám všem! Toje jasné že budu sem psát, protože mě to baví.Nikdy jsem moc nevařila, ale sem se nějak osamostatnila, tak sem začala. Nic si z pana K. nedělám,nebojte.Jentak mě něco nerozhodí. Díky Vám a hezký den.

  • Pavla | 9. 8. 2007 13:33

    Ne nadarmo se jmenuje Prokopiča :-)

  • Janca | 9. 8. 2007 08:54

    Kristynko,nic nevysvetluj a pec a var dal a posilej nam recepty....O tom totiz tato stranka je.Toho si asi pan Kaja nevsimnul.Zrejme ve svem okoli nenasel zadnou obet do ktere by se mohl navazet,tak to zkousi tady....Tuto nebezpecnou kalorickou tukovou superbombu TIRAMISU urcite vyzkousim:)

  • Danka Snášelová | 8. 8. 2007 18:17

    Kristýnko, nenechte se odradit a pište dál. Byla by to škoda. Tyto stránky jsou bezvadné. Přece senenecháte odradit arogancí některých lidí. Nechci se opakovat, protože obě Jany to již výstižněnapsaly. Jenom ještě něco pro pana Karla. Mé rodině je absolutně jedno jak se moučník jmenuje, jak ho dělají v Itálii nebo že ho jedl již Gagarín. Nám to chutná teď a po ČESKU.

  • Fleur | 8. 8. 2007 16:56

    To je zase debata, to je hrozné! A ten syrový žloutek v tom vedru to je taky bomba, ať žijí bakterie

  • Kristýna Strnadová | 8. 8. 2007 14:37

    Je mi 22let.tady nikdo neřekl že chce být světový!!! Nikdy jsem neuměla péct a dělat takovéto dobroty, vařit umím od svých patnácti let, vypomáhala jsem své invalidní mamince, ale péct mě nikdo nenaučil Tak sem se jen chtěla podělit o něco co mi taky konečně taaaak moc chutnalo. Žádná reklama. Jen mě mrzí že pan xxx se do toho tak vmísil . pokud Vám takovéto věci nechutnají, tak na ně ani neklikejte a nečtěte z čeho jsou a nedělejte je.jinak díky Jano Remková, já tyhle dobroty teda papat budu :-)

  • Jana koláčková | 8. 8. 2007 14:06

    Pane Prokopič,myslím,že se zbytečně navážíte do paní Strnadové a Remkové ve smyslu,že chtějí být světové. Jedna tu napsala recept, který jí chutnal a druhá jí ho pochválila. Toť vše.Četla jsem mnoho receptů, které byly od různých autorů jen s menší obměnou a nenapadlo mne autory osočovat. A už vůbec ne z toho, že dělají placenou reklamu. To není pravda.

  • Jana Remková | 8. 8. 2007 13:41

    Pane Prokopiči,nedělám nikomu reklamu,jen mám ráda nové recepty a taky jich zde mnoho mám.Nikdo vás nenutí,abyste takové kalorické bomby konzumoval.A paní Kristýno,z takových lidí si nic nedělejte,před rokem 1960 mnozí,jako já,nebyli na světě,tak co bychom si nedali kalorickou bombu?Ještě můžeme!! Jana

  • Eva Mlýnská | 8. 8. 2007 13:01

    Souhlasím s Karlem, za každou cenu světoví. Mám ráda studené dorty, mám různé druhy krémů a dřív se používal název malakov dnes tiramisu. Když je to dobré tak na názvu zase až tak nesejde.

  • Kristýna Strnadová | 8. 8. 2007 12:44

    Koukám že se tady rozjela nějaká tvrdá debata. No nic dala jsem svůj recept na tyto stránky poprvé a asi naposledy. Což je mi líto. Mějte se fajn. Kristýna

  • Karel Prokopič | 8. 8. 2007 10:51

    Paní Remková, alias Kristýna Strnadová alias alias!Přiznejte barvu, prostě dělátě (nikoliv bezplatně) službu těmto stránkám.. Dvě věci:1)Pokud byste toto či něco podobného dělala v takovémhle horku, tak byste zpochybnila, proč se tam musí cpát ještě SYROVÝ žloutek. 2)Netuším, proč se těmhle podobným věcem nutně říká TIRAMISU.... Za světovost, za rekordy!Mně osobně pravé italské tiramisu vůbec nechutná (je to nakyslá a nebezpečná kalorická tuková superbomba). Jídla tohoto typu, co uvádí autorka, jsem jedl ještě v ČSR, tj. před rokem 1960.

  • Zdena z JM | 8. 8. 2007 06:24

    Paní Jano,nemyslela jsem to nijak zle,ale podle Vašich slov:trochu jsem zápasila s tím-ušleháme smetany do ušlehané smetany,jsem chápala,že jste moučník dělala opravdu podle tohoto vloženého receptu.Váš poslední komentář tedy vše vysvětluje.Omlouvám se ,pokud se Vás můj (tak trochu ironický) komentář dotknul.

  • Jana Remková | 7. 8. 2007 17:09

    paní Zdeňko,dělala jsem téměř totožnou obdobu tohoto moučníku,jen s ananasem předevčírem,takže mne nemusíte obdivovat.Takové recepty jsou dnes stále k mání v tomhle vedru jsou vynikající a mám zcela stejný,jen s jiným ovocem.Jana

  • Kristýna Strnadová | 7. 8. 2007 16:30

    jo a zapomněla jsem napsat, že ty piškoty, které dáme do té dortové formy zalejebe trochou vychlazené kávy(presso). oni pak hezky ty piškotky změknou.

  • Kristýna Strnadová | 7. 8. 2007 16:30

    jo a zapomněla jsem napsat, že ty piškoty, které dáme do té dortové formy zalejebe trochou vychlazené kávy(presso). oni pak hezky ty piškotky změknou.

  • Kristýna Strnadová | 7. 8. 2007 16:24

    Já to taky nedokázala a hned jak jsem ho udělala, tak jsem ho musela ochutnat. ikdyž se trošku rozpadal pod rukama... :-) no jo no jani, ono to s tím psaním a skládáním se mnou není jednoduché. :-) hlavně že jste tomu porozumněla. Díky a zatím se mějteKristýna

  • Zdena z JM | 7. 8. 2007 13:55

    Obdivuji Vás paní Remková,jak to vše stíháte.Recept byl přidán tak před 4 hodinami a vy už víte,že je moc dobrý i přesto,že se má nechat půl dne naležet.No tedy klobouk dolů.

  • Jana Remková | 7. 8. 2007 13:33

    Vynikající!!Díky za recept,ikdyž jsem trochu zápasila s tím-ušleháme smetany do ušlehané smetany ,tak jsem to nakonec pochopilaa je to moc dobré.Dávám za 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Chlazení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Čokoláda Dětské piškoty Kakao Káva Moučkový cukr Smetana ke šlehání Tvaroh Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americký koláč II.

Americký koláč II.

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Bábovka s mandarinkami-velká

Bábovka s mandarinkami-velká

Kokosový dort - výborný a snadný

Kokosový dort - výborný a snadný

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Limoncello

Limoncello

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

69
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou…
26
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
23
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Namakaný zpěvák Martin Maxa (64): Vztah chce, ale má to háček…

Namakaný zpěvák Martin Maxa (64): Vztah chce, ale má to háček…

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Tiramisu po česku
Tiramisu po česku
Tiramisu po česku III.
Tiramisu po česku III.
Tiramisu pro sportovce
Tiramisu pro sportovce
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Tiramisu s jahodami a čokoládou
TIRAMISU S MASCARPONE
TIRAMISU S MASCARPONE
Tiramisu s piškoty
Tiramisu s piškoty
  • Recepty.cz
  • Tiramisu s banánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact