• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • "Tiramisu" roláda
Napište svůj komentář k receptu

"Tiramisu" roláda

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 236
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
"Tiramisu" roláda
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
  • Těsto
    • 5
      ks vejce
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 100
      g cukr krupice
  • Krém
    • 3
      lžíce moučkový cukr -dle chuti,2 -
    • 1
      ks ztužovač šlehačky
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 1
      ks pomazánkové máslo
    • hnědý rum -dle chuti
    • 26
      ks dětské piškoty -24-
    • kakao -na posypání
    • 1
      šálek káva -uvařená,silná.Malý

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vyšleháme do husté pěny s cukrem, pak vmícháme mouku a na závěr i tuhý sníh z bílků.Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a v předehřáté troubě upečeme dorůžova. Ještě horký plát svineme (i s pečícím papírem) do rolády a necháme vychladnout. Pak papír odstraníme a roládu natřeme větší polovinou krému. Piškoty namočíme do silné kávy ochucené rumem a ve dvou řadách narovnáme na krém. Roládu (těsto) můžeme kávou i pokapat během rolování. Stočenou roládu potřeme zbytkem krému a posypeme kakaem. Dáme do chladna proležet, pak roládu nakrájíme na plátky.
2
**Krém:** šlehačku se ztužovačem vyšleháme skoro dotuha,pak přidáme cukr, pomazánkové máslo a došleháme do hladkého krému.

RADA: 5 vychytávek k pečení sladkého i slaného!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Pravé tiramisu bez vajec

Pravé tiramisu bez vajec

Bazalkové tiramisu

Bazalkové tiramisu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kajda | 12. 12. 2016 13:37

    když se povedla mě tak musí každému a vypadá mistrovsky <3 <3 <3

  • M.Středová | 5. 3. 2016 15:56

    Je vynikající a nebyla ani tak těžká na přípravu jak jsem se zprvu trochu obávala.

  • Daniela | 31. 1. 2016 17:15

    Děkuji za recept, byla výborná.

  • Andrea | 30. 12. 2015 14:55

    WOW <3 TA JE!

  • Marketa | 5. 8. 2015 18:05

    Povedla se mi a je vyborna. Je to takove male nebe v puse :-* .

  • Lucka Tůmová | 6. 4. 2015 10:39

    Paráda :-))

  • G.Vacková | 7. 2. 2015 12:32

    Místo piškot které jsem zapomněla koupit jsem musela dát kolečka banánů. Roláda je úžasná a s piškotama bude holt příště.

  • Markéta | 1. 11. 2014 15:57

    Je to hodně hodně dobré a roládu můžu všem vřele doporučit :)

  • Elen | 3. 8. 2014 14:40

    Děkuji za výborný receptna zákusek, nedělní odpoledne je s ním ještě hezčí. <3

  • recepty73
    recepty73 | 8. 7. 2014 19:48

    ...používám většinou pomazánkové máslo z Kauflandu a kelímek má tuším 200 gramů

  • anička | 7. 7. 2014 16:48

    Ahoj kolik má t toho másla (grámu)?

  • Bordelo | 19. 5. 2014 20:51

    Naprosto perfektní těsto na roládu, jiný recept netřeba hledat, vždy se povede a jde bezvadně zabalit. Díky :-*

  • Adriana | 18. 4. 2014 19:17

    Je výborná a pro naší rozvětvenou rodinu jsem udělala rovnou dvě, protože ze zkušenosti vím, že jedna nestačí.

  • Petra Kubešová | 19. 2. 2014 11:37

    Vřele doporučuji zkusit! Byla to bomba a na manželově oslavě narozenin zabodovala nejvíc a u všech. Při nejbližší příležitosti peču další.

  • allena89
    allena89 | 7. 12. 2013 15:32

    Naprosto úžasná! Nebylo co vytknout.

  • RENDY | 3. 12. 2013 10:27

    pokud nemate radi tiramisu nebo kavové věci tak to nemate dělat

  • Dolečková | 11. 10. 2013 20:05

    Autorovi mockrát děkuji za recept, povedla se :-) .

  • Peteriska | 30. 8. 2013 12:27

    Tuto roládu peču už asi dva roky a je vždy perfektní, každý se nad ní úplně rozplývá!

  • Lena | 13. 8. 2013 20:00

    Dekuji vam za recept, povedla se mi je vyborna.

  • DANA | 12. 8. 2013 18:59

    Upřímně: pochybuji, že jsi jí dělala, je totiž famózní, prázdnáhlavo. Děkují za recept, chutná velmi dobře a když je ve sladkém rum, mlsá i manžel.

  • Veronika Pokorná | 26. 7. 2013 12:42

    Pekla jsem dnes druhou s odstupem pěti dnů. Měla jsem sice v plánu višňovou bublaninu, ale byla přehlasována většinou, když chutná, tak chutná a není co řešit :-) . Děkuji za recept, je opravdu mimořádně chutný a vcelku snadný .

  • holábrada | 23. 7. 2013 12:35

    Upřímně: nechutná nám to nikomu. Abych znova dělala jiný :-X :-X :-|

  • recepty73
    recepty73 | 22. 7. 2013 13:07

    ...milá "Anežko" , já ani netvrdím, že je to pravé Tiramisu, což je patrné už z názvu "Tiramisu" ;-) ...

  • Laďka | 15. 7. 2013 20:57

    Nikdo tě do toho nenutil, obvzlášť když víš jak chutná to pravé. ;-) To já roládu ráda ozkouším a ochutnám.

  • Markéeeetka :* | 14. 7. 2013 12:22

    Naco kupovat drahe amareto a mascarpone kdyz s pomazankovym maslem to chutna uplne stejne?

  • Anežka | 8. 7. 2013 10:13

    Nic moc, bylo toho málo, tiramisu chuť daleko, takové české no. Dělat už nebudu :-| :-(

  • Maxová | 21. 6. 2013 10:03

    Báječná roláda, tu si tisknu pro další pečení. :-)

  • Radka | 22. 5. 2013 13:49

    Chutná výborně a je moc hezká na řezu, prima nápad :-) .

  • Marketa | 19. 5. 2013 14:36

    Nestacim se divit jak lidi dokazi zkazit tiramisu. A jeste davat rum,pomazankovy maslo nebo slehacku. Do pravyho tiramisu se pridava amareto a mascarpone. :-D

  • Laďka | 17. 5. 2013 20:07

    Okamžitě si našla své fanoušky,je skvělá :-)

  • Andrea | 28. 3. 2013 20:00

    Je to luxus :-* škoda že takový dobroty nejdou klonovat.

  • Gábina | 8. 3. 2013 09:42

    dělala jsem jí na oslavu do práce a všichni mi jí pochválili, je vážně výborná

  • Marta | 8. 2. 2013 12:52

    Byla to docela jednoduchá práce a o tom že bude skvělá vůbec nepochybuju :-)

  • Hanďourek | 31. 1. 2013 12:43

    Je to dobrý nápad je polévat na roládě, i když je namáčím tak je po položení stejně ještě trochu polévám. Je to dobré, když je tam ta káva hodně cítit :-) .

  • Andrea Slámová | 25. 12. 2012 20:37

    Teda jestli máte doma tolik žroutů jako já, jedna Vám stačit nebude! <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • M.Závadová | 2. 12. 2012 16:37

    Je výborná :D !

  • LenkaJ | 1. 12. 2012 15:00

    ...šlehačku je samozřejmě potřeba vyšlehat :-)

  • LenkaJ | 1. 12. 2012 14:49

    Niikdy jsem ztužovač nedávala a nebyl problém, pom.máslo je podle mě dost tuhé, spíš je potřeba ho tou šlehačkou "naředit". Piškoty nemáčím do kávy, ale vyrovnám na krém a pak polévám - na tom krému se do nich všechno krásně vsákne a není to taková piplačka ;-)

  • Eva | 1. 12. 2012 12:46

    Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli bude vadit když do rolády nepřidám ztužovač. Děkuji za odpověď.

  • Stáňa | 27. 11. 2012 23:31

    Naprosto skvělá roláda!!!!!!!!!!!!Děkuji za recept O:-)

  • Janča | 28. 10. 2012 13:16

    Myslíte že když nemám pomazánkové máslo,že to bude hnusné bez nj? Nebo roládu můžu udělat bez něj??? :)

  • Terka | 4. 10. 2012 18:41

    super!! vyborná :-) :-) :-)

  • Jana Lišková | 4. 9. 2012 18:10

    móóc dobrá :-* a pro nás taky móóc malá

  • Hanďourek | 16. 8. 2012 12:37

    Už jsem ji peka několikrát, pokaždé hned zmizela :-) , mám ji zařazenou u oblíbených moučníků.

  • Víla Elvíra | 15. 8. 2012 10:49

    Jednoduchý postup a vynikající výsledek. Včera jsem dělala roládu poprvé, vybrala jsem si tento recept a dopadla skvěle. Jen se po ní zaprášilo :-) Děkuji za skvělý recept a dávám za 1.

  • Alena Novotná | 14. 8. 2012 15:49

    Pekla jsem jí mamce k svátku a na další slávu peču zas, díky je super O:-) .

  • Marie Poláková | 31. 7. 2012 17:10

    Polovic rolády už jsme snědli :-) , je výborná a na řezu velmi efektní :-)) . Děkuji za recept, pár výtisků nesu zíra do práce i se vzorkem na ochutnání.

  • Bláhová | 6. 7. 2012 19:37

    Děkuji za recept,nám roláda také chutnala a nedala mi ani moc zabrat.Na to,že peču hodně málo,ikdyž někdy není zbytí,šlo všechno dobře.

  • Hana | 27. 6. 2012 21:54

    Dobry den chtela bych poděkovat za super rychlí a dobry recept. poprve v životě jsem dělala roladu a povedla se mě je diky vam moc dik ještě jednou :-) :-) :-) :-)

  • letuska petruska | 12. 6. 2012 19:35

    dekuji za uzasny moucnik

  • Jenna
    Jenna | 23. 5. 2012 19:13

    Opravdu výborná! Sladká byla dostatečně, krému bylo akorát :) Opravdu moooc dobrá! :-)

  • jitka | 6. 5. 2012 17:11

    prazdne talirky mluvily za vsechny, hotova byla za chvilku a pocakala jsem rumem i roladu :-)

  • jitka | 5. 5. 2012 14:26

    rolujte s papirem a az se vychladi tak pomalu sundejte, ja ji jdu taky zkusit :-)

  • Monika | 3. 5. 2012 09:08

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když rolujete to těsto. Rolujete i ten papír, nebo je papír jen navrchu těsta? Jde mi o to, jestli je pečicí papír také zamotaný (v těstě).

  • bee | 26. 4. 2012 20:18

    měla byste jí zkusit ještě jednou a dát si víc záležet se šleháním, je fakt boží a cukr si můžete přidat =:o)

  • Anina | 19. 4. 2012 11:26

    Roláda je jednoduchá, dobrá a dá se i obměňovat třeba s ovocem. Já dala místo piškot banán vzhledem k tomu, že roládu budou jíst i děti.

  • frakira | 16. 4. 2012 20:58

    Pridavam se k nazoru, ze kremu bylo malo.. Jinak byla rolada pomerne malo sladka a diky nedostatecne promichanemu kremu byla mistama citit slane. Zustanu u klasickeho tiramisu.

  • Sandra | 15. 4. 2012 18:12

    Děkuji za bezproblémový recept, roláda se mi povedla na jedničku.

  • Verounik | 6. 4. 2012 11:43

    Roláda měla úspěch, je opravdu rychlá a výborná. Dovnitř jsem ještě přidala banán a můžu doporučit!

  • Krinďa
    Krinďa | 27. 3. 2012 13:44

    Moc dobrá.... přidávám do oblíbených 8-)

  • Přibylová | 9. 3. 2012 09:11

    Musela jsem si přivstat,ale nevadí.Roláda se povedla,krém chutná výborně a do večera,než půjdeme přát mamince k svátku se stihne snad proležet.Děkuji vám,Přibylová.

  • pavlinka.r@seznam.cz | 24. 2. 2012 19:10

    Ahoj 73, potřebovala jsem rychlý recept na těsto na roládu, všechny mi přišly příliš zdlouhavé a tenhle byl za minutu hotovka, ingredience má doma snad každý a i když moje trouba stávkovala a první várku mi jako obvykle spálila, udělala jsem v cuku letu druhou, nespálenou a bylo hotovo. Prostě paráda, nápn jsem si už udělala teda po svém, ale za těsto díky, super, přidávám si do svých oblíbených :)

  • Ivana Vojkuvkova | 18. 2. 2012 10:58

    Bylo to výborný rychlý a jednoduchý :-) , vše můžu jen doporučit

  • dara | 10. 2. 2012 22:22

    JE FAKT SUPER URČITĚ JI SKUSTE CHUTALA SKVĚLE :-*

  • Petra Sýkorová | 1. 2. 2012 17:53

    Děkuji za vynikajicí recept, jsem nadšená. Petra

  • Šarbochová | 15. 1. 2012 15:33

    Pěkná a určitě i dobrá, vyzkouším.

  • SisiZ | 10. 1. 2012 18:57

    Skvělá roláda.Moc děkuji za recept.Dávám 1 :-)

  • Jitka | 3. 1. 2012 19:48

    Neměla jsem ztužovač a krém je pevný i bez něj, roláda je výborná.

  • Irena Klasová | 27. 12. 2011 13:27

    Roláda nemá chybu, brzy zopakuji:-))

  • Mína | 19. 12. 2011 17:17

    Tak dobrý i oku lahodící zákusek se mi ještě nepovedl, děkuji za recept, určitě ho brzy zopakuji.

  • Radka | 15. 12. 2011 11:29

    Vypadá hezky <:-) , zítra jí zkusím ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 19:20

    ...fotka mimo recept...

  • Alena | 30. 11. 2011 11:25

    Přidávám se s pochvalou, roláda je vážně skvělá. :-*

  • Petra Lihmová | 23. 11. 2011 07:12

    Děkuji za úžasný recept. Podívali jsme se roládě včera na zoubek a nezbylo z ní zhola nic, je božská, zaručeně na vánočním stole nebude chybět s vánočkou a cukrovím.

  • Mimushka909 | 13. 11. 2011 12:35

    Mnaaaaam

  • nladya | 8. 11. 2011 10:11

    roláda je výborná :-) a hlavně jednoduchá na přípravu.

  • Mína | 30. 10. 2011 11:48

    Roláda na 1 s * , děkuji za skvělý recept !

  • Ivana | 22. 10. 2011 17:30

    Já to kakao na strany nahazuju jako zedník maltu na zeď. Chce to ale pořádnou dávku trpělivosti, řekla bych, že je to ta nejhorší část z výroby rolády :-\ Také bych uvítala nějaký zlepšovák 8-)

  • Lucie Šímová | 19. 10. 2011 17:40

    Při prvním zahnutí rolády mě trochu praskla, ale další otočku už vydržela. Pak jsem zápasila s kakaem, které mi nešlo sypat na strany a zajímalo by mě jak to děláte, že máte kakao kolem dokola? Teď už jsem spokojená, protože všechny nedostatky mé kuchařské nešikovnosti nejsou skoro poznat a vypadá, že tak vypadat i má a je vynikající.

  • Johanka | 13. 10. 2011 13:36

    Myslím, že to je evidentní už podle názvu paní ,,Valová,, , že je to jen jako ;-) .

  • Johanka | 13. 10. 2011 13:31

    Roláda se povedla a byla výborná. Při nejbližší příležitosti znovu zopakuji.

  • Valová | 11. 10. 2011 10:43

    No upřímně tolik chvály a u nás teda úspěch neměla. Dělat se s tím víckrát už nebudu, je toho málo a okolo tiramisu to jen prošlo :-(

  • evca | 10. 10. 2011 14:15

    roladu jsem zkousela delat poprve a hnedka jsem si vybrala tuhle a musim rict ze me vsichni pochvalili ze je vynikajici dekuji tedy za dobrej typ:-) VYBOOORNA je rolada! :-) ;-)

  • Věra | 9. 10. 2011 13:46

    Tak jsem to též dělala a opravdu dobré

  • Dandul | 9. 10. 2011 11:00

    Tak jsem moooooooc spokojená :-) ;-) velmi dobrá :-) :-)

  • Dandul | 8. 10. 2011 16:38

    Tak vážení taky jdu na tu dobrotu už se těšíme :-)

  • PetraF | 8. 10. 2011 00:02

    Naprosto jednoduchý ale přitom chuťově úúúúúžasný dezertík.

  • Adéla | 4. 10. 2011 08:44

    Tak kolem tiramisu dezertík opravdu jen prošel, ale do krému jsem přidala čerstvé maliny, piškoty namáčela v silné kávě s belgickými pralinkami a opravdu luxus. Dávám za jedna :-)

  • Capy
    Capy | 2. 10. 2011 14:56

    Mnam, to vypadá výborně :)

  • mirdas | 30. 9. 2011 22:16

    ´1 s hvezdou, je vyborna <:-)

  • Smetanová Drahuš | 25. 9. 2011 16:10

    naprosto úžasná!!!!!!!!!§

  • Saša | 22. 9. 2011 23:43

    Fuj....s tiramisú společný jen název....nikdy více!!!

  • thellma | 22. 9. 2011 14:23

    Byla výborná, určitě budu dělat.

  • Holakovska | 19. 9. 2011 07:44

    Na Václava už mám žádost o další dvě, tak snad se také tak povedou. Vynikající.

  • Zuzka
    Zuzka | 16. 9. 2011 11:23

    Opravdu vynikající roláda, povedla se na 1*.

  • Jarka O. | 12. 9. 2011 15:22

    Nazdárek :-* Jirko, Tvoje roláda slaví velké úspěchy u nás doma :-P <3 A už je slavná i za hranicemi receptů.cz, někdo (já to nebyla ;-) ) ji v létě přidal ke konkurenci :-) Papa <:-)

  • Akire1
    Akire1 | 12. 9. 2011 12:41

    výborná

  • Zdena | 9. 9. 2011 08:19

    zkusila jsem a další týden jsem dělala ještě jednu :-) moc dobré, díky

  • veronika.g | 4. 9. 2011 17:42

    Právě jsem zkusila upéct tuto roládu a mohu říci, že byla vynikající. Chtěla bych jen dodat, že jsem krém udělala také bez ztuhovače šlehačky a krém byl také tuhý. :)

  • ivana | 3. 9. 2011 09:23

    :-|

  • Radka | 1. 9. 2011 20:16

    JE to luxusní..Dělala jsem ji dvakrát.Poprvé jsem dala do šlehačky ztužovač podle receptu,ale zdálo se mi to podezřelé..:-)Jsem zvyklá dělat tiramisu z piškotů, se stejným krémem,ale bez ztužovaeč a zdálo se mi,že ho mívám více a je hladší.Tak jsem ji podruhé udělala s tím mým krémem - bez ztužovače - a je to lepší....

  • Míša | 29. 8. 2011 20:34

    Proč ne? každý si to může vylepšit k obrazu svému, já tam dala ananas - krásně osvěží, ale banán je také moc vynikající...

  • Hanka | 29. 8. 2011 08:48

    Já bych do ní vložila asi banán :-P

  • kucharka60 | 29. 8. 2011 08:01

    pridavam se s pochvalou, je vyborna, ikdyz jsem musela misto rumu pouzit kavovy liker <:-)

  • jafin | 28. 8. 2011 21:19

    Měla bych dotaz,jestli se dá do rolády přibalit i nějaké ovoce..např. banány nebo kompotované mandarinky,jahody..Děkuji.o))

  • terezka a petanek | 28. 8. 2011 17:34

    Roládu jsme udělali, doufáme, že se povede. Zatím se chladí, dáme vědět jaká byla :)))) 8-)

  • Jana | 26. 8. 2011 14:42

    Vrchol blaha :-P a nejvíc mě potěšila pochvala od mamči, ta mě má pořád za holčičku a to jsem skoro rok vdaná ;-) :-)) .

  • Markéta | 26. 8. 2011 12:46

    Celkem nic bych řekla, ale nevadí :-)

  • Alena Vyletělová | 18. 8. 2011 14:10

    Ta moje vypadá o něco méně vábněji, ale chuť má úžasnou.

  • Markéta | 6. 8. 2011 22:03

    Vypadala dobře, tak jsem vyzkoušela. Zatím se chladí, zítra uvidíme. Ale rýsuje se to velmi dobře, krém je dobroučký a na zbytku není nic špatného :-P :-D

  • Kopretinka | 29. 7. 2011 10:08

    Byla luxusní,jen se po ní zaprášilo :-P ;-) .

  • Hedankova | 19. 7. 2011 12:53

    moc jsme si pochutnali, nebyla naposled <:-)

  • Jitka | 7. 7. 2011 07:08

    Roláda velni výborná, ale prozradí mi autor co má společného s Tiramisu??? :-)

  • lendula | 1. 7. 2011 20:53

    Opravdu super recept.Peču ćasto rolády,ale toto je dobrá změna.Můžu jen doporučit. <3 <3 <3

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 27. 6. 2011 19:33

    Moc dobrá roládka :-)

  • havlikova anička | 25. 6. 2011 10:50

    e moc dobra roláda <3

  • Iveta | 20. 6. 2011 08:59

    Skvělá... u nás doma měla obrovský úspěch ;-)

  • paajulle | 17. 6. 2011 12:19

    Výborná

  • Šmerdová Hanka | 10. 6. 2011 08:35

    Naprosto úžasná :) !

  • Andrea | 27. 5. 2011 14:31

    Dobrý den,takže takhle dobrou roládu jsem zase dlouho neměla nemá chybu :-)

  • Tatana | 22. 5. 2011 14:48

    Dobry den. Uz kdyz ctu postup tak se mi zbihaji sliny. :-P Hned zitra to vyzkousim ......... :-)

  • hlavajdalena | 15. 5. 2011 12:42

    Je opravdu výborná. Bála jsem se toho krému. Nedokázala jsem si představit v krému to pomazákové máslo. Samotný není nic, stále jsem tam cítila to pomazánkové máslo, ale celkový výsledek je opravdu skvělý.

  • Ž. | 14. 5. 2011 20:29

    <3 :-* <3 :-* <3 :-* <3 :-* <3 :-* <3 :-* <3 <:-)

  • Kaacka | 5. 5. 2011 15:42

    Dobrý den, děkuji za výborný recept! Moc jsme si pochutnali!! :-)

  • Domča | 27. 4. 2011 18:31

    Byla výborná, všem chutnala jen jednu chybu měla, byla jen jedna ;-) :-D . Díky za supr recept!

  • Katka | 21. 4. 2011 18:55

    Jájo, teta mě učila po upečení roládu otočit, papír hned opatrně sundat, zase otočit na utěrku a pak jí smotat i s ní. Tak to tak dělám a jde mi to ;-) . Placka se nesmí v troubě hodně upéct, raděj míň než víc, pak se drolí a láme ;-) :-) .

  • Katka | 21. 4. 2011 18:46

    ***** de luxe <3 , Vynikající !!!

  • Jája | 20. 4. 2011 16:07

    Dobrý den... včera jsem dělala roládku a byla výborná. Jen mám otázečku, těsto jsem nalila na peč. papír, po upečení ještě za tepla srolovala, jak vychladla chtěla jsem oddělat papír ale přilepilo se mi to k němu z jedné i z druhé strany. Takže roládka byla otrhaná a nebyla pevná... Co jsem udělala špatně? A ještě bych se chtěla jak dlouho a na kolik stupňů se roládka peče? děkuji. J. :-)

  • Petula | 13. 4. 2011 14:42

    Ahojte tady Petula,teda musim rict ze tato rolada je super.Peceni je muj velky konicek a rada zkousim nove veci. Fakt super recept.Ja bydlim v Rakousku tak vsechny tetky od manzela chtely recept :-) bo jim strasne chutnala :-)

  • Deniska | 7. 4. 2011 11:20

    Mooc dobréé..! :)

  • marie | 3. 4. 2011 10:30

    Je to výýýýýborný, nic tak rychle nezmizelo z lednice a to jsme spíš na maso. Rychlovka, kterou nepohrdne žádná návštěva, :-) <:-) <:-) <:-)

  • evka | 1. 4. 2011 20:58

    super bomba

  • Danka | 31. 3. 2011 14:37

    To nemělo chybu a naposledy jsem jí určitě nedělala!!!

  • recepty73
    recepty73 | 30. 3. 2011 07:16

    ...děkuji :-)

  • Jitkakytka
    Jitkakytka | 27. 3. 2011 16:27

    Je výýýbooornááá! :-)

  • pako | 25. 3. 2011 10:34

    :-D :-D :-D

  • javo22 | 25. 3. 2011 10:14

    Všem moc chutnala, nechtělo se mi namáčet malé kulaté piškoty, tak jsem použila douhé cukrářské. Rychlé, výborné.

  • Emi | 25. 3. 2011 09:52

    Recept vypadá snadně-určitě vyzkouším :-) :-) .

  • recepty73
    recepty73 | 25. 3. 2011 09:23

    ...zase nějaké pako :-\ , to už tady ,,dlouho,, nebylo..., že se někdo nepřihlásí,to fakt nemůžu ovlivnit... a pochybuji o tom, že jsi recept zkoušela... ,máš určitě lepší,nemám pravdu ;-) :-* ?

  • srandane | 25. 3. 2011 08:55

    Leňka Ludmila LenkaJ Lusinka??? evidentně samochvála !!! patlala jsem se s tím a výsledek teda nic moc.Přiště už ne. no hlavně že už jste změmnil abecedu :-D :-D :-D je to pracný a už to dělat rozhodně nebudu!!

  • Nickolka | 24. 3. 2011 15:59

    Božská mana je slabý slovo ;-) jednoduché,rychlé a skvělé :-)

  • LenkaJ | 20. 3. 2011 19:40

    Výborné - upečeno, namazáno, snězeno :-) Dělala jsem pro děti, takže jsem místo rumu mázla měruňkovou marmeládu a piškoty namočila uvařeným Carem a ani dospělí si nestěžovali.

  • recepty73
    recepty73 | 7. 3. 2011 14:20

    ...já asi zpychnu ;-) :-D :-D :-D a recept bude mít asi šestku ;-) :-D .Ale stejně děkuji za vyzkoušení ;-)

  • jirial | 7. 3. 2011 08:08

    Roládu jsem zkusila a dostala za ni pochvalu. Je to poměrně rychlé a snadné. Děkuji za typ.

  • Ludmila Krutská | 6. 3. 2011 19:24

    Milá zlatá Jaruško, prohlašuji že taky nejsem smyšlená a dovolím si napsat, že jsem Jirkova kamarádka!!! Protože se mi jeho recepty líbí, tak je zkouším a dovolím si napsat svůj názor. To je všechno. :-)

  • Leňka | 6. 3. 2011 19:03

    Podle sebe soudím tebe. Zřejmě máte více nicků na hanění ostatních. Ale já roznodně nejsem smyšlená. A ozývám se jen v případě, že mi jídlo podle receptu chutná. V opačném případě ho už nevařím, nepeču, nedělám. Ale nebudu tu nikoho osočovat. Když vám to nechutná, tak to příště nedělejte, ale sto lidí sto chutí. A čím větší výběr, tím lépe. Musíte mít v hledání systém. ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 6. 3. 2011 18:22

    <3 ano,to jsem :-* !

  • pippiva
    pippiva | 6. 3. 2011 18:03

    Jarusko,nikdo vam nebrani,aby jste tu kucharku zacala opisovat taky,ohledne te obrany,kdyz vidim lidskou blbost,ktera bije do oci,tak neco rict musim...Jirko,urcite jsi rad,ze jsem Tva verna kamaradka! <:-)

  • Jaruška | 6. 3. 2011 10:50

    Jiří, nicky Leňka, Lusinkaopl, Ludmila Krutská,1Luciferka1 jsou vaše smyšlené, no jste měl prohodit abecedu,aby to tak nemlátilo do očí a vašw věrná kamarádka pipiva vás všude brání, docela se tu zasměju. Začíná to tu být pěkně uhozené co tu zavedli bodování,jen se tu strká hafo blbých receptů a pak ty druhé aby tady člověk hledal hodinu,vy jste snad opsal kuchařku :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-|

  • Leňka | 6. 3. 2011 10:34

    Včera jsem dělala jako zákusek na oslavu. Všichni chválili. Roláda byla jemná, krému akorát. Díky za inspiraci. :-)

  • Lusinka.opl | 5. 3. 2011 21:59

    Výborná a jednoduchá, jen jsem do krému přidala navíc jedno pomazánkové máslo a trošku cukru a bylo toho akorát:-) Jistě ji budu dělat častěji :-) děkuji L.

  • recepty73
    recepty73 | 27. 2. 2011 15:21

    ...jsem rád,že chutnalo i za dobré rady jak roládu dochutit i jinak ;-) :-D .

  • recepty73
    recepty73 | 27. 2. 2011 15:17

    ...vůbec jste mě nepochopila.Také jsem psal,že mi nechutná vše... .O známky mi vážně nejde,protože bych si už dávno hledal vysoký strom a pevné lano!Hezký den!

  • Ludmila Krutská | 27. 2. 2011 12:40

    Pekla jsem v pátek, hodně jsem polévala kávou s rumem, jak je uvedeno v receptu. Souhlasím s Jaruškou, je opravdu výborná a krému bylo akorát. Určite jsem nepekla naposledy. A Jirkovi dávám 1.

  • Jarka O. | 27. 2. 2011 11:18

    Jirko, dnes jsem pekla hned dvě, protože je nás ve škole jako kobylek. Dala jsem ochutnat rodině odkrojené okraje a moc jim chutnalo. Takže určitě budu dělat, je to klasika zase jinak, máslové krémy u nás moc nejedou, tohle bude dobrá alternativa. Díky za svolení dát recept na moje stránky a šířit tím dál dobrou baštu :-* :-* :-) <3

  • Jana | 27. 2. 2011 10:43

    Jen pro vaši informaci jsem nepsala jako anonym, jméno mám uvedeno a známku jsem vám nedávala, protože to nejde, ale koukám, že vám je jedno jestli chutná nebo ne, jestli má někdo jiný názor, ale jak tak koukám jde vám o známku, to mi podrž. Závěr je ten, že je to pracné zbytečně, tiramisu po česku je daleko rychlejší a chutově taky a známku bych dala taky špatnou,nashle. Tady aby člověk nemohl říct svůj názor :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

  • pippiva
    pippiva | 27. 2. 2011 08:51

    ...jeste dodam,do ricotty jsem misto cukru dala merunkovou marmeladu-celkova harmonie chuti je... je...jak v Jirikove videni! :-D :-D :-D

  • pippiva
    pippiva | 27. 2. 2011 08:47

    Delala jsem vcera odpoledne,pak jsme ochutnali v blahodarnem tichu noci... :-D .Poprve jsem delala roladu,vzdycky jsem si myslela,ze je tezka a ejhle,ono je to uplne jednoduche!Misto pomazankoveho jsem dala ricottu,testo jsem pri rolovani hojne polevala kavou s rumem,detem jsem udelala kousek bez rumu ;-) .Celkovy vysledek-za jedna :-P

  • recepty73
    recepty73 | 26. 2. 2011 18:08

    ...souhlasím s tím,že nemusí chutnat každému,já také nemusím vše,co se zde chválí ;-) .Nechápu jen,že dotyčná píše jako anonym a přitom se na oznámkování není líná přihlásit ;-) .

  • pippiva
    pippiva | 26. 2. 2011 15:36

    Divit se nemusite,tady jde o princip.Tak jak jste poctive napsala,ze Vam rolada nechutnala,je v pohode. Ono kdyz nekdo oznamkuje spatne a ani nehlesne,co mu na receptu nechutnalo,natoz aby zkusil uvarit nebo upect... :-X

  • Jana | 26. 2. 2011 14:12

    Tak jsem teda moc zklamaná z tohoto, měla jsem udělat radši tiramisu po česku, protože ten krém máte stejný, ale je ho málo, manželovi to nechutnalo ani dětem, prý samé těsto a piškoty a krém nikde.O práci ani nemluvím, no jsem poučená.Nevím co ti dole na tom tak chválili?? protože roláda nic moc, to si upeču radši šlehačkovou a je lepší. To by mi teda zajímalo?? no ve vašem případě opravdu sedí , proč to dělat jednoduše když to jde složitě.Ani se nedivím, že někdo dal špatnou známku,já bych jí dala také.

  • 1Luciferka1 | 26. 2. 2011 10:33

    jednoduché a výborné

  • Lucie | 26. 2. 2011 10:31

    Úžasné, strašně jednoduché, rychlé a vynikající. Moje první roláda :-)

  • Libocer | 26. 2. 2011 10:28

    Bohužel znám lepší a jednodušší. Zbytečně pracné na roládu :-(

  • Jana Hrabalova | 25. 2. 2011 20:53

    Vypada kouzelne, dnes jsme ji s dcerku udelali a rano ji okostujem, tak doufam ze bude tak vyborna jak vypada, pak napisu jak nam chutnala..

  • Jirka | 25. 2. 2011 13:23

    Čiperka ne,spíš debil 8-)

  • pippiva
    pippiva | 25. 2. 2011 12:01

    Jirko,nejsi v tom sam... On se nekdo zas moc cini... (kureci rizek s horcici taky oznamkoval nejaky "ciperka") :-\

  • recepty73
    recepty73 | 25. 2. 2011 11:29

    ...každý dobrý recept je po ,,zásluze,, potrestán a pochvala se trestá... .Když už za 5 tak napište proč-zbabělče!

  • lucie | 25. 2. 2011 10:02

    tak jsem dělala roládu a fakt super :-) aby mi stuhla tak jsem jí musela uklidit nebo by mi jí snědli pod rukama.moc se mi ten recept líbí a je rychlý.fakt bomba

  • Míša | 25. 2. 2011 06:35

    hmmm... ještě teď mi tečou sliny.... vynikající, jste šikovný, pane kuchař ;) 1*

  • radka | 24. 2. 2011 18:09

    Vím,že správně se dává maskarpone.Mocarela je vhodná na saláty-nevím,jak bych ji rozšlehala.

  • altza47 | 23. 2. 2011 20:22

    Do originál tiramisu se snad dává mascarpone...nikoli mozarela .... ;-) . Ale já mám ráda tyhle pochoutky i s tím pomazánkovým máslem - prostě tomu pak jen neříkám tiramisu, ale chutná mi to :-) .

  • recepty73
    recepty73 | 22. 2. 2011 07:12

    ...děkuji za pochvalu :-) .Kreativní ani tak ne,jako mlsnej ;-) .Ptát se snad nemusíš,proto tu je :-D ... .

  • Věrka | 21. 2. 2011 10:29

    Tak tohle se mě moc líbí, určitě vyzkouším, mám doma dokonce i mocarelu, tak místo pomazánkového másla se bude hodit. :-)

  • Jarka O. | 21. 2. 2011 06:50

    Tak tu si taky "půjčím", s Tvým dovolením :-* Líbí se mi :-P

  • stafl
    stafl | 20. 2. 2011 17:37

    Jirko, jsi nebezpečně kreativní :-P :-D, už se na tiramisu chystám hodně dlouuho, takže jdu ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty Tiramisu
Moučníky Dezerty Pečení Šlehání Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dětské piškoty Hnědý rum Kakao Káva Moučkový cukr Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Smetana ke šlehání Vejce Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Páteční lívanečky

Páteční lívanečky

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Krémová polévka z červené řepy

Krémová polévka z červené řepy

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

48
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
27
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

"Slovenský" bramborák
"Slovenský" bramborák
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
"Tataráček" z Romadůru
"Tataráček" z Romadůru
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
"Uzené" kuřecí se salátem z brambor a kukuřice
"Uzené" kuřecí se salátem z brambor a…
"Viva la Italia" jednohubky
"Viva la Italia" jednohubky
  • Recepty.cz
  • "Tiramisu" roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact