• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tiramisu Renata
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu Renata

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu Renata
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mascarpone
    • 3
      kelímek vanilkový pribináček 2-3
    • 250
      g tučný tvaroh šlehaný
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      balíček cukrářské piškoty
    • 1
      šálek instantní káva
    • 2
      lžíce hnědý rum 1-2
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Smícháme Mascarpone s Pribináčkem, tvarohem, zakysanou smetanou, vanilkovým cukrem, práškovým cukrem a 1-2 lžícemi rumu. Vše vyšleháme el. šlehačem do hladkého krému. Piškoty namáčíme v silné kávě s rumem a klademe do připravené formy (29x18 cm), na vrstvu piškotů naneseme vrstvu krému a tak opakujeme, až máme 3 vrstvy piškotů, poslední vrstva je krém, který posypeme kakaem. Dáme ztuhnout do lednice, postačí několik hodin hodin a můžeme konzumovat!
2
Netrpělivcům doporučuji dát tiramisu ztuhnout tak na 2 hod. do mrazáku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Pravé tiramisu bez vajec

Pravé tiramisu bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana z VM | 25. 11. 2004 07:37

    Každý máme přece jinou chuť a ne všem vyhovuje stejné jídlo, ale na Tiramisu po česku je tolik chvály a je potřeba je zkusit, ochutnat a posuzovat.Jedla jsem tiramisu z mascarpone a nijak mě nenadchlo, navíc doma dělat tiramisu z tohoto drahého sýru je finančně náročné a tak většině těch, kteří zkusili to po česku, právě toto vyhovuje také kvůli peněžence...., ale navíc je velimi dobré, cvož potvrdil téměř každý, kdo je jedl. :))))

  • Veronika Nováková | 24. 11. 2004 15:03

    Paní jano tak s tou vaší Tiramisou opravdu nemohu souhlasi ,myslím si ,že pravé Mascarponenamůže nahradit pomazankové máslo.S pozdravem Veronika

  • Jana z VM | 9. 11. 2004 09:37

    Paní Koutníková, právě v tom "Tiramisu po česku" je místo Mascarpone, tvarohu a pribináčku 2x pomazánkové máslo, potom 2 šlehačky, cukr, rum, káva, piškoty - no, však se podívejte přímo na recept. S pozdravem

  • Jiřina Koutníková | 9. 11. 2004 09:05

    Tento recept jsem si přivezla od mé kamarádky Renaty ze Švýcarska a je opravdu lahodný. Je pravda, že Maskarpone je drahé, ale dá se již celkem snadno sehnat ve větší obchodních centerch. Švagrová nahradila Maskarpone pomazánkovým máslem a bylo to také skvělé.Budu muset vyzkoušet i Tiramisu po česku, ať mohu porovnávat.

  • Jana z VM | 9. 11. 2004 07:04

    Je to obdivuhodné, co existuje "obměn" TIRAMISU ! Bylo by potřeba vyzkoušet všechny, ale přece jenom se budu stále vracet k ¨"Tiramisu po česku" nejen pro jeho lahodnost, ale také proto, že je cenově dostupné. Sýr Mascarpone je velice drahý a ne vždycky k dostání.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dopolední svačina Svačina Chlazení Výjimečný den Oslava Návštěva Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Hnědý rum Instantní káva Kakao Mascarpone Moučkový cukr Tučný tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pribináček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Buchta proti všem předpisům

Buchta proti všem předpisům

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Kuřecí řízky Ondráš

Kuřecí řízky Ondráš

Čínská rýže

Čínská rýže

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

59
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…
55
Pařížský dort - Harlekýn
Pařížský dort - Harlekýn
38
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Laďka Něrgešová v paruce: Takhle statečně bojuje s nádorem!

Laďka Něrgešová v paruce: Takhle statečně bojuje s nádorem!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Tiramisu Renata
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact