• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tiramisu Renata
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu Renata

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu Renata
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mascarpone
    • 3
      kelímek vanilkový pribináček 2-3
    • 250
      g tučný tvaroh šlehaný
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      balíček cukrářské piškoty
    • 1
      šálek instantní káva
    • 2
      lžíce hnědý rum 1-2
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Smícháme Mascarpone s Pribináčkem, tvarohem, zakysanou smetanou, vanilkovým cukrem, práškovým cukrem a 1-2 lžícemi rumu. Vše vyšleháme el. šlehačem do hladkého krému. Piškoty namáčíme v silné kávě s rumem a klademe do připravené formy (29x18 cm), na vrstvu piškotů naneseme vrstvu krému a tak opakujeme, až máme 3 vrstvy piškotů, poslední vrstva je krém, který posypeme kakaem. Dáme ztuhnout do lednice, postačí několik hodin hodin a můžeme konzumovat!
2
Netrpělivcům doporučuji dát tiramisu ztuhnout tak na 2 hod. do mrazáku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Pravé tiramisu bez vajec

Pravé tiramisu bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana z VM | 25. 11. 2004 07:37

    Každý máme přece jinou chuť a ne všem vyhovuje stejné jídlo, ale na Tiramisu po česku je tolik chvály a je potřeba je zkusit, ochutnat a posuzovat.Jedla jsem tiramisu z mascarpone a nijak mě nenadchlo, navíc doma dělat tiramisu z tohoto drahého sýru je finančně náročné a tak většině těch, kteří zkusili to po česku, právě toto vyhovuje také kvůli peněžence...., ale navíc je velimi dobré, cvož potvrdil téměř každý, kdo je jedl. :))))

  • Veronika Nováková | 24. 11. 2004 15:03

    Paní jano tak s tou vaší Tiramisou opravdu nemohu souhlasi ,myslím si ,že pravé Mascarponenamůže nahradit pomazankové máslo.S pozdravem Veronika

  • Jana z VM | 9. 11. 2004 09:37

    Paní Koutníková, právě v tom "Tiramisu po česku" je místo Mascarpone, tvarohu a pribináčku 2x pomazánkové máslo, potom 2 šlehačky, cukr, rum, káva, piškoty - no, však se podívejte přímo na recept. S pozdravem

  • Jiřina Koutníková | 9. 11. 2004 09:05

    Tento recept jsem si přivezla od mé kamarádky Renaty ze Švýcarska a je opravdu lahodný. Je pravda, že Maskarpone je drahé, ale dá se již celkem snadno sehnat ve větší obchodních centerch. Švagrová nahradila Maskarpone pomazánkovým máslem a bylo to také skvělé.Budu muset vyzkoušet i Tiramisu po česku, ať mohu porovnávat.

  • Jana z VM | 9. 11. 2004 07:04

    Je to obdivuhodné, co existuje "obměn" TIRAMISU ! Bylo by potřeba vyzkoušet všechny, ale přece jenom se budu stále vracet k ¨"Tiramisu po česku" nejen pro jeho lahodnost, ale také proto, že je cenově dostupné. Sýr Mascarpone je velice drahý a ne vždycky k dostání.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dopolední svačina Svačina Chlazení Výjimečný den Oslava Návštěva Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Hnědý rum Instantní káva Kakao Mascarpone Moučkový cukr Tučný tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pribináček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Krachle z listového těsta

Krachle z listového těsta

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Ostružinový řez

Ostružinový řez

Kiwi smoothie

Kiwi smoothie

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

37
Houbový guláš III.
Houbový guláš III.
29
Jahodový dort III.
Jahodový dort III.
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Úleva pro Lelu Vémolu se synem: Návrat domů!

Úleva pro Lelu Vémolu se synem: Návrat domů!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Tiramisu Renata
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact